Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Red Fang stižu u Europu u lipnju

Red Fang stižu u Europu u lipnjuPortlandska četvorka, jedan od najutjecajnijih stoner rock bendova današnjice, Red Fang, krenuti će u drugom djelu lipnja na europsku turneju, a na putu će im se, 22.6., naći i zagrebački klub Močvara.


Zagrijavanje za Europu i prve nastupe u 2019. bend će odraditi na tri eminentna festivala u SAD-u – Heavy Psych Sounds u Los Angelesu i San Franciscu te Planet Desert Rock Weekendu u Las Vegasu. Na Stari kontinent stižu 20. lipnja i to u Budimpeštu. Slijedi im put od Arsenal Festa u Kragujevcu, dolazak u Zagreb, nakon kojeg produžuju do Milana, Stuttgarta, Aarua, Lyona, Toulousea, velikog Download festivala u Madridu te Lisabona gdje 30. lipnja završavaju europski tour.

Bend u Zagreb donosi glazbu sa sva četiri, izuzetno zapažena studijska albuma, „Red Fang“, „Murder The Mountains“, „Whales And Leeches“ i posljednjeg „Only Ghosts“ iz 2016. godine. Krajem prošle godine Red Fang su objavili i sjajan cover pjesme „Listen To The Sirens“ new wave benda Tubeway Army kojeg je predvodio Gary Numan.
Ulaznice za premijerno zagrebačko gostovanje u prodaji su po cijeni od 130 kn. Ostane li ih na dan koncerta, cijena će iznositi 160 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dancing Bear CD Shop (Gundulićeva 7), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.
Objavljeno 06.05.2019.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)