Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Red Hot Chili Peppers u Hrvatskoj!

Red Hot Chili Peppers u Hrvatskoj!Adria Entertainment je na konferenciji za medije sazvanoj povodom koncerta Red Hot Chili Peppersa, objavila sve detalje vezane uz organizaciju koncerta i prodaju ulaznica. Na konferenciji su nazočili direktor Adrie G. Vladimir Ivanković i direktor Eventima, g. Damir Žigić, te dečki iz benda koji su tamo bili više tijelom, manje duhom, obzirom da su od kartona.(Foto:C. Balzary)

Društvu Anthonya Kiedisa i ostalih članova RHCP-a nisu odoljeli niti novinari koji su se s njima slikali i popili jednu ljutu prije početka konferencije.

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim,a podjeljene su u slijedeće kategorije:
- Stajanje: 315 kn
- HOT PIT: 405 kn
- Sjedenje: 495 kn

U prodaji je 25 000 ulaznica. Internet prodaja krenut će u isto vrijeme kad I prodaja ulaznica na prodajni mjestima. Obzirom da se očekuje veliki pritisak i potražnja za ulaznicama, osobito zbog promotivnih akcija, preporuka je da se ulaznice nabave u što kraćem roku.

Članovi fan kluba Adrie Entertainment /Lupa promotion ulaznice mogu kupiti dan ranije, u četvrtak 1.12.2011. u uredu Adrie Entertainment.

Članovi fan kluba ostvaruju popust od 20%.

U sklopu rođendanske akcije koja traje do 31.12.2011. na kupnju ulaznica u uredu Adrie Entertainment ili u uredu Eventima (Eventim Ticketshop) svi kupci ostvaruju popust od 10%. (*Popust se odnosi samo na gotovinsko plaćanje).

U uredu Adrie Entertainment omogućeno je kartično plaćanje i plaćanje na dvije (2) rate. (*Za kartično plaćanje i plaćanje na dvije rate ne vrijedi popust).

Krajem kolovoza 2011. objavljen je ’I’m With You’, deseti po redu album jedne od najvećih grupa današnjice Red Hot Chili Peppers!

Na mjesto drugi put odbjeglog Johna Frusciantea uskočio je njegov dobar suradnik Josh Klinghoffer. Produkciju albuma već je tradicionalno ’sredio’ legendarni Rick Rubin s kojim Peppersi surađuju još od 1991. godine.

14. pjesama koliko ih je ukupno složeno na ’I’m With You’ najavio je singl ’The Adventures of Rain Dance Maggie’.

Koncertna premijera albuma odsvirana je 30. kolovoza u Koelnu u dvorani E-Werk, a fanovi iz 39 zemalja, smještenih u fotelje 900 kina, uključujući i zagrebački Movieplex, te splitski i osječki Cineplexx,, mogli su uživo pratiti svoje miljenike. Peppersi su energično i u vrhunskoj formi predstavili svog novog člana Josha Klinghoffera i svih 14 pjesama s albuma.

Diskografija:
1984. Red Hot Chili Peppers
1985. Freaky Styley
1987. The Uplift Mofo Party Plan
1989. Mother’s Milk
1991. Blood Sugar Sex Magik
1995. One Hot Minute
1999. Californication
2002. By the Way
2006. Stadium Arcadium
2011. I’m with You

Objavljeno 29.11.2011.

Vremeplov

Meni je publika svetinja. Kao obitelj koju sam sam birao...
Zlatan Stipišić Gibonni