Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RHCP na MTV EMA-i 2011.

RHCP na MTV EMA-i 2011.MTV je objavio da će multiplatinasti, Grammyjem® nagrađeni rock band Red Hot Chili Peppers začiniti dodjelu “2011 MTV EMA”. (Foto:C. Balzary)

Ovi legendarni funk rockeri iz Kalifornije, čiji je upravo izdani album I’m With You zauzeo vrhove ljestvica, sigurno će fanovima u Belfastu - i gledateljima MTV-ja širom svijeta - pružiti nezaboravan nastup kojim će pokazati zašto su oni i dalje najveća rock atrakcija na planetu. Dodjela “2011 MTV EMA”, koju će voditi višestruko talentirana pjevačica i glumica Selena Gomez, prenosit će se u nedjelju, 6. studenoga u 21.00 iz Belfasta, Sjeverna Irska.

“Već dugo nismo svirali u Belfastu pa se jako veselimo što ćemo nastupiti na dodjeli ‘2011 MTV EMA’ i vidjeti sve naše fanove!” rekli su članovi benda.

Prvi put u povijesti će se dodjela “MTV EMA” odvijati na tri lokacije grada domaćina. Odyssey Arena u Belfastu bit će glavna pozornica, a druge dvije lokacije u gradu bit će objavljene tijekom sljedećih tjedana.

“Jako smo uzbuđeni što ćemo slaviti Belfast i njegovu bogatu muzičku baštinu tako što ćemo održavati MTV EMA nastupe na različitim lokacijama u gradu. Te tri pozornice dat će fanovima jedinstvenu priliku da iskuse muziku uživo na dodjeli EMA”, rekao je Bruce Gillmer, izvršni dopredsjednik odjela za izvođače i muzički program/događaje u kompaniji Viacom International Media Networks.

Gledatelji mogu glasovati za svoje omiljene EMA izvođače na www.mtvema.com. Lady Gaga vodi u grupi nominiranih za EMA nagradu sa šest nominacija, Katy Perry i Bruno Mars je slijede u stopu sa četiri nominacije. Adele, Justin Bieber i Thirty Seconds To Mars natječu se za tri nagrade svaki. Ostali nominirani za EMA nagrade su Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa i Kings of Leon. Richard Godfrey i Bruce Gillmer su izvršni producenti dodjele “2011 MTV EMA”.

Objavljeno 08.10.2011.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix