Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RHCP najprodavaniji album u Hrvatskoj

RHCP najprodavaniji album u HrvatskojObožavani losanđeleski rockeri Red Hot Chili Peppers s aktualnim hvaljenim albumom ”Unlimited Love” (Warner Records / Dancing Bear) objavljenim 1. travnja ove godine, zasjeli su na prvo mjesto najprodavanijih stranih albuma u Hrvatskoj u prvih šest mjeseci 2022. prema podacima Hrvatske diskografske udruge. (Foto: C. Balzary)

Dvanaesti po redu studijski album ”Unlimited Love” dostupan je na vinilu i CD-u te je proveo šest uzastopnih tjedana na vrhu Top-liste prodaje stranih albuma u Hrvatskoj.

”Unlimited Love” objavljen je šest godina nakon posljednjeg izdanja ”The Getaway” te je na radost brojnih fanova to ujedno i prvi album od 2006. godine na kojem sudjeluje omiljeni gitarist John Frusciante. Izdanje se sastoji od 17 pjesama u produkciji čuvenog producenta i dugogodišnjeg suradnika benda, Ricka Rubina, s kojim je bend posljednji put snimao 2011. godine. Njihova suradnja proteže se na tri desetljeća, a urodila je hvaljenim albumima koji su postizali dijamantne naklade, poput ‘’Blood Sugar Sex Magik’’ iz 1991., ‘’Californication’’ iz 1999., ‘’By The Way’’ iz 2022. te ‘’Stadium Arcadium’’ iz 2006. godine.

Interes za Peppersima je kao i uvijek ogroman što potvrđuju i podaci o prodaji albuma ”Californication”, koji je samo u ovoj godini pet puta predvodio tjedne liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. ”Californication” se sada našao na visokom četvrtom mjestu najprodavanijih albuma u Hrvatskoj u prvoj polovici 2022. godine.

Objavljeno 26.07.2022.

Vremeplov

Nikad u svom životu nisam svirao neki hit.
Joe Zawinul