Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rundek između na DORF-u

Rundek između na DORF-uNovinar, glazbenik i pisac Ante Perković će u sklopu ovogodišnjeg 8. Festivala dokumentarnog rock filma (DORF) u Vinkovcima, u petak, 07.03. u 16:00 sati, u Gradskoj knjižnici, održati promociju knjige ”Rundek, između”. (Foto: N. Šolić)

Promocija knjige je otvorena za medije i sve poklonike dobre knjige. Knjigu samo za vrijeme trajanja Festivala na festivalskom prodajnom štandu možete kupiti uz 20 posto popusta.

”Rundek, između” (Menart) nije biografija o životu osebujnog Rundeka, već je to knjiga o pjesmama.

Ante Perković i Darko Rundek odlučili su se za dopisivanje, a ne klasične intervjue ili pisanje klasične biografije velikog glazbenika.

Dopisivanje im je omogućilo da neometano dođu do serije intimnih, poetskih zapisa u prvom licu koji će vam bolje od bilo kakve biografske fikcije ocrtati čovjeka i njegovo vrijeme. Uz taj, najvrijedniji dio knjige, prisutni su i glasovi Rundekovih suradnika, suvremenika, suputnika (Isabel, Dušan Duco Vranić, Lazar Stojanović, Vedran Peternel, Dragan Kremer, Pavlica
Bajsić, Mojca Piškor...), dokumenti, sjećanja i neke fantastične priče čiji likovi možda i nemaju direktnu vezu s Rundekom, ali stižu s istog izvora. Uz to knjiga je obogaćena i fotografijama koje također nude presjek zanimljive i bogate Rundekove karijere.

Objavljeno 07.03.2014.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich