Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S.A.R.S. dodali još jedan koncert!

S.A.R.S. dodali još jedan koncert!Beogradska grupa S.A.R.S. postavila je apsolutni rekord u brzini rasprodavanja najvećeg zagrebačkog kluba, Tvornice kulture. Punih 38 dana uoči održavanja ulaznica za njihov koncert više nema u prodaji...

Trebalo bi pogledati daleko u povijest zagrebačkih klubova da se pronađu koncerti koji su se rasprodavali po tjedan-dva uoči odražavnja, a gotovo mjesec i pol uoči teško da ćemo pronaći primjer. LAA i S.A.R.S. nisu imali stoga nikakvu drugu mogućnost nego dodati još jedan koncert, u četvrtak 27.03.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaju idu već u ovaj četvrtak 20.02. u 09:00h ujutro na svim ovlaštenih prodajnim mjestima.

Grupu Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević Žabac i Aleksandar Luković Lukac. Sljedeće godine snimaju pjesmu Buđav lebac, koja gotovo trenutno postaje internet megahit s preko 3,6 milijuna klikova na Youtubeu, a i danas je jedan od traženijih hitova na radio stanicama i u klubovima diljem regije. Svoj prvi album jednostavnog naziva S.A.R.S. izdaju 2009. godine (PGP – RTS), a osim Buđavog lepca kao hitovi su se pokazale i pjesme Ratujemo ti i ja, Ana, Rakija, kao i Debeli lad, za koje su snimljeni i spotovi.

Svoj drugi album Perspektiva objavljuju na prvi dan 2011. godine i nude ga u suradnji s MTV-em kao besplatan download fanovima koji su ga s oduševljenjem dočekali i skinuli preko 70.000 puta. Veliki hitovi s ovog albuma su pjesme To rade i Mir i ljubav, za koje su i snimljeni spotovi, koji imaju značajnu posećenost na Youtubeu. U siječnju 2012. godine konačno izlazi i studijska verzije naslovne pjesme Perspektiva zajedno sa spotom, koji u trenu ruši sve rekorde posjećenosti i nakon manje od pola godine po broju klikova prestiže i legendarni Buđav lebac, a do današnjeg dana dolazi blizu brojke od 8 milijuna YouTube pregleda.

Album “Kuća časti” službeno izlazi 23. ožujka 2013. godine. Album je ponovo postavljen na free download na siteu grupe www.sarsbend.com/download, kao i na regionalnim sajtovima MTV-ja. Pjesma Lutka, iako za samu grupu vrlo netipična balada, na koncertima se pokazala kao najpopularniji song s aktualnog albuma, stoga je i odabrana kao posljednji singl sa ploče “Kuća časti”.

S.A.R.S. su nedavno objavili i svoj najnoviji studijski album “Ikone Pop Kulture” koji vrlo brzo postavlja neke nove rekorde za ovu grupu, čemu zorno u prilog ide i u rekordnom roku rasprodana Tvornica kulture.

Ulaznice po cijeni od 60 kn dostupne su od četvrtka 20.02. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena će biti 80 kn.

Službena prodajna mjesta;
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Koncert grupe S.A.R.S. organizira LAA.

Objavljeno 23.02.2014.

Vremeplov

Volim čestitati samome sebi i zahvaliti samome sebi i potapšati samoga sebe po leđima.
Dee Dee Ramone