Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S.A.R.S. vas daruje!

S.A.R.S. vas daruje!Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili nagraditi svoje fanove jednim nesvakidašnjim poklonom. Točno u ponoć novogodišnje noći, 31. prosinca, posjetite MTV.COM.HR i potpuno besplatno preuzmite novi album sastava S.A.R.S. pod nazivom ’’Perspektiva’’.

Album će biti dostupan publici čitave regije putem svih regionalnih MTV siteova, a ovo je ujedno i prvo album izdanje koje na svom siteu objavljuje MTV.

Na osam novih pjesama, koliko „Perspektiva“ sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky). Članovi benda S.A.R.S. ne kriju entuzijazam povodom suradnje sa MTV-jem i objavljivanja drugog studijskog izdanja: „Prezadovoljan sam novim albumom i bit će mi drago ako publika bude isto tako odreagirala! Nastavili smo se igrati s muzičkim žanrovima, samo što smo ovog puta iskusniji u tome pa su i pjesme dosta ozbiljnije. Drago mi je što će ljudi imati priliku skinuti album besplatno“, rekao je Žarko.

Tihi, bubnjar benda, vjeruje da će album opravdati očekivanja fanova: „Mislim da će fanovi biti zadovoljni. Osobno, poseban akcent bacam na pjesme „Klovn“ i „To Rade“. Smatram da je album zreliji od prvog i nadam se da će ga publika prihvatiti s istim oduševljenjem kao i prethodni.“

Bend S.A.R.S. nastao je u ožujku 2006. godine u Beogradu. Krajem 2007. u RLZ studiju u Resniku snimaju svoju prvu pjesmu pod nazivom „Buđav lebac“ i postavljaju je na internet. Prvi singl benda S.A.R.S. vrlo brzo ostvaruje nevjerovatno veliku popularnost na prostoru Srbije i bivše Jugoslavije. Uspjeh i prihvaćenost ove pjesme je poseban sociološki i kulturološki fenomen.

Krajem 2008. godine dobili su ponudu da snime album za izdavačku kuću PGP RTS. Prvi album je, uz producentsku pomoć Sky Wikluha, završen za nekoliko mjeseci i objavljen je u ožujku 2009. godine. Od izdavanja debi albuma pa do danas, bend se ustoličio kao jedna od najvažnijih pojava ne regionalnoj muzičkoj sceni. Novi album nastavio je da obilovati socijalno angažiranim temama uz neizbježno „šaranje“ kroz razne glazbene žanrove.

Objavljeno 26.12.2010.

Vremeplov

Svaka gitara ima svoju dušu, osobnost i karakter, što može biti čarobno kada onaj tko je svira to shvati.
Billy Gibbons (ZZ Top)