Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skindred u Tvornici!

Skindred u Tvornici!Izuzetno energični band čiji zvuk se naziva reggae punk metalom i koji je spojio nespojivo - metal, punk, reggae, i rock na način koji još niste čuli, natjerat će vas da se taj četvrtak zaputite u Tvornicu i doživite silinu energije koju ovaj band prosipa sa pozornice.

Pjevač Benji Webbe je SKINDRED osnovao 1998. godine nakon raspada banda DUB WAR koji su imali zavidan status na nezavisnoj sceni. Od tada su izdali pet albuma, a neki od najpopularnijih hitova su Rat Race, Nobody, Pressure, Electric Avenue, Doom Riff, Ninja, Kill The Power i brojni drugi..

Iza sebe imaju gomilu turneja i nastupa na festivalima po cijelom svijetu, a kako karakteristični i jedinstveni vokal Benji Webbe kaže, oni su globalan band. Bez obzira svirali u Rusiji, Turskoj, SAD-u, Japanu, Kolumbiji ili Indiji, reakcija publike uvijek je fenomenalna! Uz već osvojenu Metal Hammer ”Best Live Band” nagradu 2011. godine upravo su nominirani i na ovogodišnjim BASS MUSIC AWARDS kao ’’Best Live Act’’.

SKINDRED smo prvi put vidjeli u Zagrebu 2008. godine kao predgrupu GOGOL BORDELLO, a zatim 2010. godine kad su potpuno oduševili sve prisutne na INmusic festivalu. Trenutno su na turneji kojom promoviraju svoj zadnji album Kill The Power.

Bez obzira na tekstove u najavama i kako god oni bili napisani, ako ste ljubitelj moćnih nastupa punih energije ovo je svakako koncert za ne propustiti jer SKINDRED se teško može opisati, možete samo pokušati prepričati drugima.

Objavljeno 07.11.2014.

Vremeplov

Gitara je predivan instrument.
Les Paul, glazbenik i tvorac popularne električne gitare