Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skunk Anansie imaju novi singl “Can’t Take You Anywhere”

Skunk Anansie imaju novi singl “Can’t Take You Anywhere”Britanske rock ikone Skunk Anansie objavili su novi singl “Can’t Take You Anywhere” ususret nastupu u zagrebačkom Domu sportova 13. svibnja 2022.

Singl odlikuje dramatičan i moćan vokal, a kanalizirajući mračnu energiju kroz jasne gitare i jak ritam, Skin pjeva o prijateljskom ili ljubavnom odnosu koji izazivaju kaos gdje god da se krene.

“Pjesma je dvosjekli mač. Imamo prijatelje koje volimo, ali nas sramote, nemaju gumb za isključenje ili filtere. Pjesma govori podijeljenom svijetu, potrebi za oprezom te kako se nositi s novim prijateljskim poretkom. Nikada prije nisam imala dugogodišnje prijatelje koji razviju potpuno drugačije svjetonazore od mojih. Trebamo naučiti razumjeti ljude i odnositi se prema njima s poštovanjem i ljubavlju, ali i imati i svoje mišljenje”, poručuje Skin.

Skunk Anansie su krenuli na veliku europsku turneju koju su otvorili u Španjolskoj, a obići će sve od Islanda, Portugala, Njemačke Italije, zemalja Beneluksa ili primjerice Francuske. Nastupi diljem UK-a su dobrim dijelom unaprijed rasprodani, a mediji za bend kažu da utjelovljuje moć rocka i dalje pokazuje ono najbolje od sebe u nastupima.

Turneja najvećih hitova dovodi Skunk Anansie u Dom sportova gdje je zakazan novi susret s hrvatskom publikom. Nakon fantastičnog nastupa na Šalati u srpnju 2019., bend je uvrstio Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje „25 Live @ 25“. Zasada ostaje jedini grad naše regije koji će dva puta ugostiti ovu live rock mašinu.

Povratak će obilježiti sve najvažnije pjesme iz repertoara, uključujući singlove poput „Hedonism“, „Weak“, „I Can Dream“, „Twisted“, „Charlie Big Potato“, „Secretly“, „Because Of You“, „Brazen (Weep)“, „Charity“, „Tear The Place Up“, „Secretly“, „The Skank Heads“, „Yes It’s Fucking Political“ te posljednji singlovi „What Do You Do For Love“, „This Means War”.

Kao predgrupa će im se pridružiti londonski alt rock dvojac Shelf Lives, koji za sebe kaže da vraćaju punk na repertoar kućnih tuluma, a opaki zvuk gitare i bas potpis su njihovog odvažnog i pamtljivog zvuka.

Dosad kupljene ulaznice vrijede za novi termin 13. svibnja. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 230 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati platiti 260 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.
Objavljeno 21.03.2022.

Vremeplov

Opraštanje je igla koja zna kako popraviti.
Jewel