Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Spektakl ”Indexi i prijatelji” - Zagreb, Beograd, Osijek

Spektakl ”Indexi i prijatelji” - Zagreb, Beograd, Osijek Koncertni spektakl ”Indexi i prijatelji” pod nazivom ”Sve ove godine” producenta Tomislava Kašljevića u listopadu nastavlja svoju tradiciju odavanja počasti kultnoj pop - rok grupi sa ex - yu prostora.

Preostali članovi benda sa brojinim prijateljima oživjeti će uspomenu na Davorina Popovića i nezaboravne hitove Indexa u Velikoj dvorani Sava Centra 10.10.2013.

Početak koncerta je zakazan za 20 sati .

Ulaznice za koncert po cijeni od 15e,19e i 23e, se već nalaze u prodaji na blagajni Sava centra, u prodavaonici Jugoton ( Nušićeva 27 ) i svim prodajnim mjestima Eventima .

Glazbenici koji su nekad svirali u Indexima doputovati će isključivo zbog ovog projekta iz raznih krajeva svijeta. Fadil Redžić stiže iz SAD - a, Neno Jurin iz Slovenije, Ranko Rihtman iz Izraela, Miroslav Šaranović iz Njemačke, a Peco Petej iz Splita.

Bezvremenske hitove Indexa na predstojećim koncertima pjevati će : Arsen Dedić, Željko Bebek, Dado Topić, Hari Mata Hari, Halid Bešlić, Massimo, Mladen Vojičić - Tifa, Seid Memić - Vajta, Tarik Filipović, Branko Đurić Đuro, Kaliopi , Kiki Lesendrić i drugi .

”Ovo je koncert posvećen legendama!” Kaže Tomislav Kašljević , pokretač tradicionalnih koncerata Indexi i prijatelji koji godinama pune dvorane diljem regije .

”Od samog početka, okupljamo se da ovim koncertima odamo počast velikoj grupi i , naravno, uvijek smo u mislima s preminulim članovima Indexa Davorinom Popovićem, Bodom Kovačevićem, Đorđem Kisićem, Đorđem Novkovićem i nedavno preminulim splitskim producentu Encom Lešićem koji je nekoliko godina svirao u Indexima, a tvorac je velikog hita ‘’Sve ove godine’’, po kojem ova serija koncerata nosi naziv.”

Prošle godine velikim koncertom u Sarajevu obilježena je 50 - godišnjica osnivanja Indexa.

Interesantno je napomenuti da je izdavačka kuća Croatia records izdala CD snimljen na jednom od koncerata pod nazivom ”Indexi I prijatelji” i za taj projekt +, producent projekta Tomislav Kašljević nagrađen je Porinom +, najvećom hrvatskom glazbenom nagradom +.

O tome da Indexi i njihov opus živi i danas najbolje govori uvijek prisutan interes za sjajne koncerte ”Indexi i prjatelji ”, rasprodane dvorane i svakako kultne pjesme Indexa koje su već odavno postale hitovi naših prostora - ”Sanjam”, ”Svijet u kojem živim”, ”Bacila je sve niz rijeku”, ”Sve ove godine”, ”Da sam ja netko ”, ”Balada”, ”Ti si mi bila u svemu naj”, ”Jutro će promijeniti sve” samo su neke od njih.

Po tradiciji , prvi koncert se održava u Zagrebu, 09.10. 2013. u koncertnoj dvorani ”Vatroslava Lisinskog” . Dan kasnije , 10.10. u beogradskom Sava centru, a 11.10.stiže na red Osijek, gdje će se koncert održati u sportskoj dvorani ”Zrinjevac”.

Objavljeno 02.10.2013.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa