Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Springsteen u Trstu pozdravio hrvatske fanove!

Springsteen u Trstu pozdravio hrvatske fanove!Bruce Springsteen je u Trstu na stadionu Nereo Rocco 11.6.2012. održao još jedan sjajan koncert u sklopu svoje aktualne turneje na kojoj promovira novi i hvaljeni album ”Wrecking Ball”.

Za razliku od Firenze u kojoj je je nastupao u iznimno kišnim uvjetima, u Trstu su se tmurni oblaci razišli prije početka koncerta.

Obožavatelji su se slili u Trst iz ranih dijelova Italije i susjednih zemalja pa tako i Hrvatske.

Predstavnici Menarta, zastupnika Sony Musica u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i cijeloj regiji ex Yu direktor Branko Komljenović i Željkica Makanec iz promocije licencnih izdanja, imali su priliku održati sastanak s managementom Brucea Springsteena te kratko popričati sa slavnim Bossom.

I management i Bruce Springsteen bili su toliko oduševljeni činjenicom koliko je hrvatskih obožavatelja došlo na koncert u Trstu da je slavni Boss odlučio spontano prije izlaska na pozornicu odlučio naučiti nekoliko riječi na hrvatskom i iznenaditi publiku.

Tako je pri izlasku na pozornicu nakon pozdrava talijanske publike uzviknuo i ”Dobra večer Croatia!” te nakon toga dodao ”Kako ste?” na što je veliki dio publike iz Hrvatske reagirao
oduševljeno s velikim odobravanjem.

Među odličnom ekipom u backstageu sreli smo i Davea Marsha, autora velike biografije ”Bruce Springsteen: Dva srca” koju je također objavio Menart početkom 2012. godine.

Objavljeno 14.06.2012.

Vremeplov

Uštekao sam se u pojačalo i sve potenciometre odvrtio do kraja. Ma, bolio me đon za zvuk. Samo da to zvuči glasno, moćno i iskreno...
Valter Kocijančić (Paraf), intervju za RiRock.com