Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Što pripremaju Molestersi?

Što pripremaju Molestersi?Sve je krenulo još u ljeto 2009. kada su The Bambi Molesters prvim singlom i video spotom ’As the Dark Wave Swells’ najavili svoj povratak na domaću i inozemnu glazbenu scenu.

U svibnju je single ’As the Dark Wave Swells’ osvojio najprestižniju domaću glazbenu nagradu Porin u kategoriji ’Najbolja instrumentalna izvedba’!

Povratnički album ’As the Dark Wave Swells’ i njegova dvovečernja rasprodana koncertna promocija održana u zagrebačkom &Td-u uvršteni su na vrh domaće glazbene top liste u raznim tiskanim i online izdanjima.

Album ’As the Dark Wave Swells’ je početkom veljače u CD i LP varijanti objavio Dancing Bear Records, a koji mjesec kasnije za europsko tržište objavila ga je kultna njemačka etiketa Glitterhouse.

Nakon izlaska albuma i domaći i strani mediji bili su složni u jednom – da su The Bambi Molesters nakon višegodišnje stanke isporučili vrhunski materijal. Istovremeno najčitaniji domaći glazbeni kritičar Aleksandar Dragaš je u Jutarnjem listu zaključio kako su The Bambi Molesters ’najbolji hrvatski bend’

Prema sudu jednog od najpopularnijih britanskih glazbenih časopisa Q magazine The Bambi Molesters svrstali su se među najbolje svjetske surf bendove ikad, a domaći Jutarnji list ih je velikim naslovom na duplerici progalsio ’Lučonošama svjetskog popa u Hrvatskoj’!

Nakon izlaska albuma, The Bambi Molesters su odsvirali bezbroj koncerata u Hrvatskoj i regiji, bili su jedne od glavnih zvijezda na festivalima T Mobile Inmusic i Exit.

Kao kruna na kraju godine, sigurno je rasprodani londonski kultni klubu Luminaire gdje su The Bambi Molesters pred brojnom i oduševljenom publikom održali koncert 11. prosinca. Tim koncertom, The Bambi Molesters otvorili su si vrata na najjačoj i najzahtijevnijoj glazbenoj sceni.

The Bambi Molesters trenutno uživaju u zasluženom odmoru, a nakon toga kreću na proljetnu turneju gdje će ih pratiti The Penny Black Remedy, grupa s kojom su zasjali u Londonu

I za sam kraj ove priče o stvarno iznimno uspješnoj godini za The Bambi Molesters, možemo najaviti kako će krenuti u realizaciju koncertnog filma na DVD-u o ovoj najuspješnijoj surf grupi na svijetu.

Objavljeno 10.01.2011.

Vremeplov

Jedina stvar čudesnija od glazbe je čovjek iza nje.
Ray Charles