Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stonebride kao predgrupa Kyussu

Stonebride kao predgrupa KyussuDva kultna izvođača koji će krajem svibnja, odnosno početkom lipnja nastupiti u Zagrebu na koncertima u organizaciji Los Angeles Agencije, odabrali su svoje hrvatske predgrupe.

Stoner prvaci Kyuss Lives! dolaze u Tvornicu kulture u srijedu 30. svibnja, na koncert koji će po sadašnjem tempu prodaje vrlo brzo trebao biti rasprodan. Ovih dana management banda odobrio je i zagrebačke blues doom majstore Stonebride kao jedini support na ovom koncertu.

Za one slabije upoznate s ovim bučnim četvercem, Stonebride su svakako jedna od najvećih domaćih underground live atrakcija unazad nekoliko godina, band s ogromnim iskustvom stečenim na pozornicama malih i znojnim klubova diljem starog kontinenta. Kako zvukom savršeno odgovaraju onome što nas čeka u Tvornici nije bilo teško spojiti ih s Kyuss Lives! i domaćih fanovima ponuditi tako sjajan paket i višesatnu stoner rock zabavu.

M83 u isti klub stižu u utorak 05. lipnja, a prije njih fanove će rasplesati sjajni How Convinient band široj publici poznat i kao support na koncertu Faithlessa u Velikom domu sportova. “Krivo slovkan, prljavi electro projekt inspiriran porno filmovima i konceptualnom umjetnošću”, kako sami sebe opisuju, zagrebački How Convinient u posljednjih je par godina postao noseće ime malene, ali evidentno jake electro scene. Nakon nedavnih promjena iz kvarteta su postali trio koji užurbano radi na objavi debi albuma.

Ulaznice za Kyuss Lives! u prodaji su po cijeni od 150 kn, dok za M83 ulaznicu trenutno treba izdvojiti 140 kn.

Objavljeno 07.05.2012.

Povezani članci

Vremeplov

Opraštanje je igla koja zna kako popraviti.
Jewel