Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svadbas najavio koncerte

Svadbas najavio koncerteI dok njihov aktualan singl ”Tvoja” osvaja vrhove top lista diljem države grupa Svadbas objavljuje datume njihovih dugoočekivanih koncerata. U subotu 12. i nedjelju 13. svibnja s početkom u 21 sat Svadbas će u klubu KSET odsvirati prve solo koncerte u Zagrebu nakon objave iznimno hvaljenog albuma ”Još”.

”Još” se spremao protekle 3-4 godine. Isto toliko vremena Svadbas nisu odsvirali samostalan koncert u Zagrebu. Kratki nastupi na Pozitivnom koncertu i u Malom pogonu dali su publici ”okus” novih pjesama u čiju studijsku kvalitetu su se svi mogli uvjeriti nakon 15. veljače. Album je u ovo kratko vrijeme koliko je vani uhvatio sjajne kritike i vrh domaće top liste prodaje, a singl ”Tvoja” se brzinski probija među najjače singlove 2012. godine, a trenutno zauzima prvo mjesto domaće top liste Hrvatskog radija!

Za premijeran cjelovečernji nastup odabran je KSET. ”KSET volimo iz dva razloga. Prvi jer nam odgovaraju manje, prisnije svirke zbog kontakta s publikom, a drugi zato što klub ima dugu i bogatu tradiciju” - izjavili su pritom Svadbas.

Naravno, osnovu koncerata činiti će pjesme s novog albuma. Već na promotivnoj svirci u Malom pogonu publika je, osim na znane ”Tvoja”, ”Daj” i ”Gubimo”, odlično reagirala na prve live izvedbe ”10 dana”, ”Glas u ušima” i ”Sve što trebaš” te posebno na naslovnu ”Još”, pa će biti zanimljivo vidjeti kakva je reakcija publike sad kad im je album puno poznatiji.
Uz nove skladbe Svadbas će odsvirati one najpoznatije iz 15 godina karijere benda poput ”Pričaj mi o ljubavi”, ”Nitko nije siguran”, ”Crveno”, ”Treblebass”, ”Tko to zna”, ”Jug”, ”Ospice”, ”Umorne usne” i ”Više nije važno”.

Vrata KSET-a i u subotu i u nedjelju otvorit će se u 21 sat, dok će koncerti oba dana započinjati u 21:30.

Pojedinačne ulaznice za svaki koncert po cijeni od 40 kn u pretprodaji, odnosno 50 kn na dan koncerata nalaze se u prodaji od ponedjeljka, 2. travnja na službenim prodajnim mjestima:
Rockmark, Berislavićeva 13
Dirty old shop, Tratinska 22
KSET, Unska 3

Nakon subotnjeg koncerta nastavlja se dobro poznati KSET-ov program uz Dance Department kojeg, po njihovim riječima, čine tri electro dive i jedan macho rave muškarac, a koji su autoriteti na području synthpopa, indietronice i french toucha.

Objavljeno 04.04.2012.

Vremeplov

Ako ne poštuješ osobe s kojima radiš i ako nisi iskren, stvar jednostavno ne funkcionira.
Mirela Proselac Remi (Elemental)