Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

TBF napunio Dom sportova!

TBF napunio Dom sportova!U subotu navečer, splitski genijalci, TBF, ponovo su osvojili Zagreb, a na vrhuncu samog koncerta do kraja ispunjeni Dom sportova sa njima je pjevao trenutno najveće domaće hitove ’Mater’ i ’Veseljko’.

Odlično raspoloženi TBF-ovci odmah na početku koncerta zapalili su sve u prepunom Domu sportova. Poput velikog uštimanog zbora zagrebačka publika otpjevala je 30-ak pjesama iz nove i one starije radionice TBF-a, uz sjajnu dvo i pol satnu svirku benda. Osim prepune dvorane, odličnih pjesama i rasplesanog benda, cijelu atmosferu podigla je i izvrsna produkcija - perfektan razglas, vrhunski video zid i svemirski light show.

Nakon što su prije tjedan dana napunili Harteru, a sada po drugi put u karijeri i zagrebački Dom sportova, te uz nesumnjivi album godine ’Pistaccio Metallic’ krcat hitovima kao što su ’Veseljko’, ’Mater’, ’Grad spava’, ’Pozivitivan stav’, ’Dalmatino’ i drugi, TBF je subotnjim trijumfom potvrdio status trenutno najpopularnijeg domaćeg benda.

Već u ovu srijedu će TBF nastupiti u Ljubljani, šireći tako svoju uspjeh i na regiju, no sada i bend i njihova publika sada s nestrpljenjem očekuju koncert u rodnom gradu, koji će se održati u splitskoj Spaladium areni.

Koncert u Splitu, koji je trebao biti održan u petak 18.11., zbog obljetnica pada Vukovara koja se obilježava upravo na taj dan, pomiče se za dan kasnije, na subotu 19.11. s pocetkom u 20 sati.

Svi koji su kartu već kupili, a novi datum im ne odgovara iste mogu vratiti na prodajnom mjestu gdje su ih i kupili.

Objavljeno 16.11.2011.

Vremeplov

Ja sam pravi buntovnik s razlogom.
Nina Simone