Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

TBF napunio Dom sportova!

TBF napunio Dom sportova!U subotu navečer, splitski genijalci, TBF, ponovo su osvojili Zagreb, a na vrhuncu samog koncerta do kraja ispunjeni Dom sportova sa njima je pjevao trenutno najveće domaće hitove ’Mater’ i ’Veseljko’.

Odlično raspoloženi TBF-ovci odmah na početku koncerta zapalili su sve u prepunom Domu sportova. Poput velikog uštimanog zbora zagrebačka publika otpjevala je 30-ak pjesama iz nove i one starije radionice TBF-a, uz sjajnu dvo i pol satnu svirku benda. Osim prepune dvorane, odličnih pjesama i rasplesanog benda, cijelu atmosferu podigla je i izvrsna produkcija - perfektan razglas, vrhunski video zid i svemirski light show.

Nakon što su prije tjedan dana napunili Harteru, a sada po drugi put u karijeri i zagrebački Dom sportova, te uz nesumnjivi album godine ’Pistaccio Metallic’ krcat hitovima kao što su ’Veseljko’, ’Mater’, ’Grad spava’, ’Pozivitivan stav’, ’Dalmatino’ i drugi, TBF je subotnjim trijumfom potvrdio status trenutno najpopularnijeg domaćeg benda.

Već u ovu srijedu će TBF nastupiti u Ljubljani, šireći tako svoju uspjeh i na regiju, no sada i bend i njihova publika sada s nestrpljenjem očekuju koncert u rodnom gradu, koji će se održati u splitskoj Spaladium areni.

Koncert u Splitu, koji je trebao biti održan u petak 18.11., zbog obljetnica pada Vukovara koja se obilježava upravo na taj dan, pomiče se za dan kasnije, na subotu 19.11. s pocetkom u 20 sati.

Svi koji su kartu već kupili, a novi datum im ne odgovara iste mogu vratiti na prodajnom mjestu gdje su ih i kupili.

Objavljeno 16.11.2011.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf