Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

TBF odušeio Beograđane i Riječane!

TBF odušeio Beograđane i Riječane!Splitski bend TBF održao je ovaj vikend svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu, pred prepunom dvoranom Amerikana u Domu omladine i spunjenom oduševljenom publikom najrazličitijih generacija.

Koncert koji je trajao preko dva sata, bio je ispunjen emocijama, pozitivnom energijom i nevjerovatnim reakcijama publike koja je pokazala da i te kako poznaje i voli rad ove splitske šestorke. Na repertoaru su se našli neki od najvećih hitova benda kao ”Genije”, ”Malo San Maka”, ”Lud za njom” ali i pjesme sa najnovijeg albuma ”Pistaccio metallic”, poput ”Veseljko” i ”Mater”, koje su i u Srbiji dosegnule status hitova .

Za TBF uvijek vrijedi pravilo da su fantastični na nastupima uživo, pa je tako bilo i na ovom koncertu na kojem se plesalo, veselilo i glasno pjevalo, bez obzira na svu frku oko rukometne utakmice između Hrvatske i Srbije, koja se odigrala isti dan. Ovim uspjehom TBF je potvrdio svoj zvjezdani status i izvan granica Hrvatske, u koju su se momci vratili dan kasnije kako bi nastupili u Rijeci na Gatu Karoline Riječke , gdje su održali koncert u
sklopu Carnival Snowboard Sessiona .

Po svemu sudeći, ”Pistaccio metallic” groznica i dalje traje, a u njezinom nastavku TBF već pripremaju lansiranje trećeg singla i spota sa aktualnog hit albuma. O kojoj se pjesmi radi, saznat ćete vrlo brzo...

Objavljeno 03.02.2012.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)