Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tristan Crowley u riječkom Tunelu!

Tristan Crowley u riječkom Tunelu!Nakon što je kanadski kantautor Matt Epp prije dvije godine sa svojim akustičnim nastupom do posljednjeg mjesta napunio klub Tunel, PUKPUK u utorak 10.11. nastavlja suradnju s Akustikom i u Rijeku dovodi još jednog talentiranog i karizmatičnog kantautora - Tristana Crowleya.

Ovaj irsko-njemački kantautor, s trenutnom adresom u Španjolskoj, upravo se uputio na svoju jesensku turneju diljem Europe, a jedna od koncertnih stanica je riječki klub Tunel, gdje će nastupiti u sklopu programa Akustika.

Rođen u irskom gradu Cork, Tristan je djetinjstvo proveo u sjevernoj Njemačkoj, a svoje prve glazbene korake započeo je kao vokal u raznim projektima. 2005. godine napustio je Hamburg i preselio u Španjolsku, i upravo je tada započeo stvarati svoje prve autorske pjesme, i to na gitari svog preminulog oca.

Uslijedile su autorske pjesme, koje su još uvijek neke od koncertnih favorita – ”Groningen”, ”Running out there in the woods”, ”In The Tunnel”... Korak po korak i pjesmu po pjesmu, došao je i do serijala koncerata u Španjolskoj, kao i kratke turneje po Francuskoj, Španjolskoj i Švicarskoj...

Pri povratku u San Sebastian, koji mu je trenutna adresa, s pratećim je bendom ušao u studio i snimio svoje debitantsko EP izdanje ”Great small-boat journeys (Transitions)”, objavljeno u studenom 2014. godine. Od tada redovito putuje i svira gdje god mu se pruži prilika.

Tristan Crowley ovom će prilikom ujedno po prvi put nastupiti pred hrvatskom publikom, a početak svirke u Tunelu je u 22 sata, dok je ulaz slobodan.

Objavljeno 10.11.2015.

Vremeplov

Ne volim telefone.
Marc Bolan