Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U iščekivanju koncerta - Iron Maiden

U iščekivanju koncerta - Iron MaidenNakon iznimno uspješne globalne turneje 2016/2017, u sklopu promocije njihovog 16. studijskog albuma “The Book of Souls”, Iron Maiden ponovno kreće na put u 2018., s nizom arena i festivalskih nastupa u Europi.

Turneju “Legacy of The Beast” su otvorili u Tallinnu, u Estoniji 26. svibnja, a planiraju završiti u O2 Areni u Londonu 10. kolovoza. U Zagreb, kao što sme već pisali, stižu 24. srpnja 2018.
Potpuni raspored europske turneje možete pronaći na ironmaiden.com, a očekuje se da će se turneja nastaviti i u 2019.

Koncept svjetske turneje “The Legacy Of The Beast” inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih ”svjetova”, koji će popratiti set listu velikog izbora materijala iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti.

Menadžer Maidena Rod Smallwood pobliže objašnjava: “Kao što naši fanovi znaju, pratimo određeni ciklus turneja otkad su se Bruce i Adrian ponovno pridružili Maidenu na početku tisućljeća, izmjenjujući turneje na kojima sviramo glazbu s novih albuma s “History/Hits” turnejama. Mi uživamo raditi na ovaj način iz mnogo razloga, među ostalim i zato što bend ima priliku svirati kako novi material tako i starije hitove, za koje znamo da ih obožavatelji žele čuti.”

“Temu ove History/Hits turneje odlučili smo temeljiti oko naslijeđa imena “Legacy Of The Beast”, koja savršeno služi svrsi dajući nam prostora da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Eddiejem! Trenutno ne želim odati previše ali radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena pa se nadamo priuštiti našim fanovima fantastičan doživljaj kada dođu vidjeti ovaj vrlo poseban show.”

Cijene za spektakl Iron Maiden u Areni Zagreb su : 750kn lože, saloni 650kn, tribine dolje 370kn i 360kn, parter 350kn, tribine gore 295kn i 270kn. Više o ulaznicama naći ćete na eventim stranicama.

Objavljeno 19.07.2018.

Vremeplov

Seattle stvarno više nije ”lud” kao nekad. Sada je to veliki dot-com grad.
Krist Novoselic (Nirvana)