Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji su ulaznice za Medvedgradske glazbene večeri 2015.!

U prodaji su ulaznice za Medvedgradske glazbene večeri 2015.!Vijest da su ulaznice krenule u prodaju i nije „neka vijest“ osim ako se ne radi o mahom velikim stranim izvođačima...

Ali informaciju da su u prodaji ulaznice za Medvedgradske glazbene večeri 2015. mnogi će oduševljeno dočekati jer već tradicionalno pohode Medvedgrad sredinom srpnja, u želji da se osvježe u zelenilu šume i uz zvukove pomno biranih glazbenih imena.

Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr.

Za koncerte grupe Pavel (16. srpnja) i Detour (17. srpnja) cijena ulaznica iznosi 70 kn u pretprodaji, a na dan koncerta iznosit će 90 kn. Koji izvođač nastupa 18. srpnja još je tajna, a njegovo ime bit će otkriveno 18. lipnja, točno mjesec dana uoči nastupa na Medvedgradu.

Za sve tri večeri u prodaji je, uz onu standardnu, i po 30 ulaznica koje uključuju poseban program „Akustika na vrhu kule“. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se hrvatski kantautori: Auguste (16.srpnja) , Dina Rizvić (17. srpnja) i NLV (18.srpnja).

Program „Akustika na vrhu kule“ ne naplaćuje se posebno, ali na njemu će moći prisustvovati samo trideset dovoljno brzih kupaca koji na prodajnom mjestu ili putem interneta odaberu kao dodatni program opciju „Akustika na vrhu kule“.

Program „Akustika” prepoznat je akustični serijal koncerata nastao u suradnji s portalom Muzika.hr koji već pet sezona zaredom publici približava mlade i talentirane glazbenike i autore.

Medvedgradske glazbene večeri u organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s i Menart BPM-om i Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ već tradicionalno obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu Zagreba.

Da su koncerti na Medvedgradu pravi doživljaj znaju svi oni koji su do sada uspijevali na vrijeme doći do svoje ulaznice, jer je za programe Medvedgradskih glazbenih večeri u pretprodaji samo 250 ulaznica po koncertu! S obzirom na dosadašnji interes publike moguće je da će svih 250 ulaznica po koncertu biti prodano u pretprodaji, a hoće li u opticaj biti puštene dodatne ulaznice znat će se dan uoči koncerta i ovisit će o vremenskoj prognozi.

Zbog upita publike posljednjih godina, uvedeno je i 20 paket - ulaznica za sve tri večeri; cijena paketa iznosi 190,00 kn umjesto 220,00 kn, ali su u prodaji samo od 19.06. do 01.07.2015.

Besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.
Polasci: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45.
Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda.
Povratak minibusevima organiziran je po završetku koncerta.
Ljubazno molimo za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta i lokacije.

Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19:00.

Medvedgradska vrata otvaraju se u to vrijeme kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče.

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Osim pozitivne energije i udobnih cipela ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno.

Program 2015. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.

Objavljeno 16.06.2015.

Vremeplov

Kad sam krenuo u prvi razred, neki ljudi, profesori, su me gledali kao ozbiljnog, inteligentnog mladića, drugi su me gledali kao štetočinu koju treba zabiti u nekakvu tvornicu ili rudnik, pa nek’ ruje za državu.
Goran Bare