Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro stiže novi Cohen!

Uskoro stiže novi Cohen!Album ’Old Ideas’ Leonarda Cohena u izdanju Columbia Records /Menart stiže nam 31.
siječnja, a najavljuje ga singl ’Darkness’.

U deset pjesama novoga albuma poetski se obrađuju neke od temeljnih dilema vezanih za čovjekov život - odnos prema transcendentalnom biću, ljubav, seksualnost, gubitak i smrt. Kao najduhovniji album štovanoga umjetnika, ’Old Ideas’ potiče na suosjećanje i poštenje.

Samo snimanje albuma započelo je u siječnju 2011., no na mnogim pjesmama i tekstovima autor je radio godinama. Dvije pjesme s albuma, ’The Darkness’ i ’Lullaby’, prvi su put snimljene 2007. godine te su početne verzije izvođene uživo tijekom Cohenove nedavne završene, rasprodane svjetske turneje.

Cohen je u listopadu na primanju književne nagrade ’Principe de Asturias’ u Španjolskoj obožavateljima natuknuo što mogu očekivati u budućnosti.

”S godinama sam shvatio da ovaj glas donosi i upute. A upute su sljedeće. Nikada se nemojte uzgred jadati. Kanite li izraziti veliki i neizbježni poraz koji nas sve čeka, onda to treba učiniti unutar jasnih okvira ponosa i ljepote.”

Na ovome albumu Leonard Cohen surađivao je s producentima Patrickom Leonardom, Anjani Thomas, Edom Sandersom i Dinom Soldom. Cohenov prepoznatljiv bariton nadopunili su iznimni vokalisti Dana Glover, Sharon Robinson, The Webb Sisters (Hattie i Charley Webb) te Jennifer Warnes. Dizajn omota albuma i crteže potpisuje sam Cohen. Old Ideas Cohenov je dvanaesti studijski album u izdanju Columbia Recordsa od 1967.

Popis pjesama:
1.Going Home
2. Amen
3. Show Me The Place
4. The Darkness
5. Anyhow
6. Crazy To Love You
7. Come Healing
8. Banjo
9. Lullaby
10. Different Sides

Objavljeno 19.01.2012.

Vremeplov

Vjeruj u ljubav. Vjeruj u čaroliju. Do vraga, vjeruj u Djeda Božićnjaka. Vjeruju druge. Vjeruj u sebe. Vjeruj u svoje snove. Ako ti nećeš, tko će?
Jon Bon Jovi