Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

“Večer s Bruceom Dickinsonom” u Lisinskom

“Večer s Bruceom Dickinsonom” u LisinskomLegendarni frontman Maidena priprema posebnu večer 26.10.2019. u najprestižnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

“Večer s Bruceom Dickinsonom”, interaktivan je show koji prati nedavni izlazak autobiografije “What Does This Button Do?”.

Bruce Dickinson jedan je od najpoznatijih svjetskih glazbenika s izuzetno zanimljivom životnom pričom. Pored toga što je nekoliko desetljeća proveo na čelnom mjestu spektakularnih performansa Iron Maidena, njegovo životno iskustvo krije mnoštvo impresivnih detalja. Istinski multitalent, Bruce je pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.

2017. je objavio autobiografiju “What Does This Button Do”, koja je nedavno i prevedena na hrvatski jezik.

Promovirao ju je na nekoliko intimnih druženja s najvećim fanovima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja strastvenih zainteresanika. Tako je nastala “Večer s Bruceom Dickinsonom”, jedinstveni one-man show koji je više nalik na standardnu rutinu stand-up komičara; predstava je koja traje više od dva sata te u svijetu dobiva najviše pohvale brojnih kritičara.

Program se sastoji od dva dijela, u prvoj polovici Bruce pripovijeda o životu na humorističan način, daje satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove. Publici iskreno otkriva priču u jedinstvenom anarhičnom stilu, popraćenu mnoštvom fotografija iz privatne kolekcije uz nekoliko ekskluzivnih detalja koje namjerno nije želio otkriti u knjizi. Druga dio večeri posvećen je obožavateljima koji mu otvoreno mogu postaviti pitanja na koja će dobiti direktan odgovor ovog velikana.

Ulaznice po cijeni od 190, 230, 290, 330 i 390 kn mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online.

Objavljeno 04.06.2019.

Vremeplov

Zamisli život u ritmu muzike za ples. Stvarno.
Jura Stublić