Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliki Gibonnijev koncert u Novom Sadu

Veliki Gibonnijev koncert u Novom SaduŽelja mnogobrojnih Gibonnijevih obožavatelja na prostoru Srbije, da vide uživo popularnog kompozitora i pjevača konačno se ostvarila. Svoj dugo očekivani veliki koncert u Srbiji Gibonni će održati 01.10. 2011. godine u Velikoj sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina - Spensa u Novom Sadu u organizaciji AAA produkcije.

Gibonni će u Novom Sadu nastupiti u okviru promocije albuma „Toleranca“. Iako je Gibonni u prosincu prošle godine održao koncert u Subotici, ovo će biti prvi put da najpopularniji hrvatski kantautor u regiji održi koncert u Srbiji koji će moći primiti veći broj njegovih mnogobrojnih fanova.

Gibonni je autor koji je ostavio velik trag na regionalnoj muzičkoj sceni u posljednjih petnaestak godina. Ni jedan kantautor nije toliko jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike kao on za svoje albume i pjesme. S posljednjim albumom „Toleranca” (2010), osvojio je pet nagrada Porin i dostigao dijamantsku tiražu.

Karte se mogu nabaviti i na prodajnim mjestima Gigs Tix Novi Sad (www.gigstix.com), preko Eventima (www.eventim.rs), na blagajni novosadskog ,,Spensa“, biljetarnici Beogradske arene, beogradskog Doma sindikata i Sportskog centra ,,Ušće“ na info-pultu.

Ovisno od mjesta s kojeg želite promatrati Gibonnijev nastup, karte se mogu kupiti po sljedećim cijenama: 20e (parter), 24e (zapad 1), 18e (zapad 2) i 26e (istok).

Objavljeno 13.09.2011.

Vremeplov

Biti pjevačica je dar. Znači da maksimalno koristim dar kojim me je Bog podario. Sretna sam s time.
Aretha Franklin