Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliko finale Zabranjenog pušenja

Veliko finale Zabranjenog pušenjaKao najavu velikog finala turneje vezane uz 35 godina od objavljivanja albuma ”Das ist Walter”, koje će se dogoditi u Puli i Sarajevu, u sklopu dočeka Nove godine, Zabranjeno pušenje je rasprodalo koncert u Rijeci.

Turneja kojom se obilježilo 35. godina od izlaska albuma ”Das ist Walter” protegla se kroz čitavu godinu. Održano je 60 koncerata, a bend je vidjelo gotovo 200 hiljada posjetitelja na 3 kontinenta.

Vrhunac turneje dogodio se kroz jesen 2019. godine. Početkom 10. mjeseca održana je turneja u Kanadi. Po povratku iz Kanade, Zabranjeno pušenje je održalo 2 spektakularna koncerta u zagrebačkom Domu sportova i na splitskim Gripama, da bi se potom turneja nastavila u Australiji.

Koncert u Rijeci bio je rasprodan danima prije, a svi koji su uspjeli doći do ulaznice svjedočili su još jednom fantastičnom nastupu Zabranjenog pušenja.

Turneja obuhvaća još 3 nastupa. Riječ je o centralnim gradskim manifestacijama kojima se obilježavaju predstojeći praznici:
28.12.2019. Makarska (HR) - Božićni grad
31.12.2019. Pula (HR) - Doček Nove godine - Trg Forum
01.01.2020. Sarajevo (BiH) - Vječna vatra


Objavljeno 29.12.2019.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com