Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: 2CELLOS ”Thunderstruck”

Video: 2CELLOS ”Thunderstruck”Pogledajte kako Luki i Stjepanu stoji barokna odjeća i kako bi bilo da 2CELLOS žive u vrijeme baroka...

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, objavili su ovoga tjedna spot i singl za njihovu jedinstvenu obradu AC/DC-evog hita ”Thunderstruck.”

U spotu ćete vidjeti dva glazbenika koji su ispred svog vremena, imaju želju izaći iz okvira tog vremena jer imaju svoje vizije i ideje o glazbi koju izvode! Sve počne kao klasični nastup čelista, ali usred izvedbe tipične glazbe iz baroknog perioda, Luka i Stjepan odjednom počnu
svirati rock, zbunjujući time ljude koji se nikada prije nisu susreli s takvom glazbom. Ljudi su potpuno šokirani i zbunjeni pojavom tog novog trenda.Aranžman je veoma zanimljiv jer koristi mnoge elemente baroka sjedinjene s legendarnim rifovima AC/DC-evog Thunderstrucka. Spot je snimila MedVid produkcija pod vodstvom Kristijana Burlovića, a članovi Društva prijatelja Giostre iz Poreča u spotu gostuju kao glumci, odnosno barkokna publika.

Objavljeno 23.02.2014.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash