Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: 2CELLOS ”Thunderstruck”

Video: 2CELLOS ”Thunderstruck”Pogledajte kako Luki i Stjepanu stoji barokna odjeća i kako bi bilo da 2CELLOS žive u vrijeme baroka...

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, objavili su ovoga tjedna spot i singl za njihovu jedinstvenu obradu AC/DC-evog hita ”Thunderstruck.”

U spotu ćete vidjeti dva glazbenika koji su ispred svog vremena, imaju želju izaći iz okvira tog vremena jer imaju svoje vizije i ideje o glazbi koju izvode! Sve počne kao klasični nastup čelista, ali usred izvedbe tipične glazbe iz baroknog perioda, Luka i Stjepan odjednom počnu
svirati rock, zbunjujući time ljude koji se nikada prije nisu susreli s takvom glazbom. Ljudi su potpuno šokirani i zbunjeni pojavom tog novog trenda.Aranžman je veoma zanimljiv jer koristi mnoge elemente baroka sjedinjene s legendarnim rifovima AC/DC-evog Thunderstrucka. Spot je snimila MedVid produkcija pod vodstvom Kristijana Burlovića, a članovi Društva prijatelja Giostre iz Poreča u spotu gostuju kao glumci, odnosno barkokna publika.

Objavljeno 23.02.2014.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik