Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Bliži se veliki koncert Hladnog Piva!

Video: Bliži se veliki koncert Hladnog Piva!Već najavljenim koncertom na Šalati, 25. 05., Hladno pivo će obilježiti dugu i uspješnu karijeru, ali i zatvoriti par poglavlja.

Nakon 25 godina sviranja, grupa je posljednjih par mjeseci prošla kroz nekoliko osobnih i glazbenih promjena. Tako s njima više nije trubač Stipe, a dečki nastavljaju kao četvorka s pridruženim multiinstrumentalistom Dedom.


Koncert će ujedno biti i finalni obračun s aktualnim albumom ”Svijet glamura” kojeg je bend dijelio sa svojom publikom zadnje dvije godine, a obilježili su ga ”Ezoterija”,
”Svijet glamura” i ”Pravo ja”.U međuvremenu, dečki su ušli u studio Present i sa svojim prijateljem i producentom Denykenom snimili novu pjesmu kojom najavljuju novo razdoblje i kojom se pozdravljaju od ”Svijeta glamura”. Nova pjesma Hladnog piva u radijski eter stiže uskoro.”Dan radosti”, kako je spontano prozvan koncert, bit će uistinu dan radosti za neke. Naime, Hladno pivo je objavilo da traži predgrupu, a svi zainteresirani mogu slati svoje materijale do 20.04.na sljedeći link:
https://www.facebook.com/pages/Dan-Radosti/288901147909218?ref=hl

Hladno Pivo izabrat će 5 bendova nakon čega će se glasovima FB fanova i benda odabrati grupa koja će otvoriti koncert na Šalati.

Objavljeno 18.04.2013.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello