Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Cinkuši u Močvari za kraj godine

Video: Cinkuši u Močvari za kraj godineCinkuši se vraćaju u Močvaru da još jednom naprave nezaboravnu feštu na sada već tradicionalnom međubožićnom koncertu.

Možda smo trebali samo prethodnu rečenicu staviti u najavu ovog koncerta jer smo sigurni da vam je dovoljan samo jedan poziv da znate što ćete raditi 30. prosinca i kako će vam onaj klasični doček Nove godine dan kasnije služiti samo za oporavak od najluđe blagdanske zabave u gradu.

Prošlo je već šest godina od kada su se Cinkuši i Močvarin program Vrelo zvuka spojili u ideji blagdanskog koncerta. Pandemija nas je malo poremetila, ali nije osujetila pa smo i u tim uvjetima organizirali održali tu tradiciju, a sve je kulminiralo lanjskim koncertom koji je bio rasprodan, a nemamo nikakvog razloga da tako ne bude i ovaj put. Stoga, požurite po svoje ulaznice…Što još napisati o Cinkušima? Na sceni su 30-ak godina i definitivno su jedan od najvažnijih hrvatskih etno/world music izvođača. Albume izdaju rijetko, ali kada to naprave, oni su u pravilu maestralni kao što su to “Špiritus Sanctus” iz 2009. ili “Krava na orehu” iz 2017. Ne znamo još kada će se pojaviti sljedeći album, ali to nije ni važno jer Cinkuši imaju novih pjesama koje su snimili za film “Nosila je rubac črleni”, ali i druge filmske i kazališne projekte u koje su uključeni.

Objavljeno 28.12.2023.

Vremeplov

Što god manje znaš - više vjeruješ.
Bono (U2)