Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Coldplay - ”Humankind”

Video: Coldplay - ”Humankind”Coldplay su predstavili zapanjujući video za pjesmu ‘’Humankind’’ sa svog albuma broj jedan – ‘’Music Of The Spheres’’, na kojem su se istakli hitovi poput ’’Higher Power’’, ’’My Universe’’ i ’’Let Somebody Go’’.

Pjesma je postala apsolutni favorit uživo tijekom rekordne svjetske turneje kojom Coldplay predstavlja ‘’Music Of The Spheres’’ i popraćena je spektakularnim videom nastupa uživo, koji su režirali Stevie Rae Gibbs i James Marcus Haney, a temeljen je na snimci s četiri rasprodana koncerta benda na stadionu Foro Sol u Mexico Cityju ranije ove godine. Humankind možete preuzeti/streamati na: coldplay.lnk.to/Humankind.Ovaj vikend, Coldplay sviraju posljednja dva od šest rasprodanih koncerata na londonskom stadionu Webmbley, a onda ih početkom rujna raspored vodi ponovo u Južnu Ameriku gdje će turneja kulminirati sa deset rasprodanih večeri na Estadio River Plate u Buenos Airesu.

Objavljeno 22.08.2022.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton