Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Coldplay predstavili inspirativan videospot

Video: Coldplay predstavili inspirativan videospot Britanska rock četvorka Coldplay predstavila je novi videospot za naslovni singl s osmog studijskog albuma ”Everyday Life”.

Inspirativan uradak redateljice Karene Evans sniman je na lokacijama u Južnoj Africi, Maroku i Ukrajini te je premijerno predstavljen u ponedjeljak. 9. prosinca na južnoafričkoj televiziji.

U videospotu Chris Martin, Guy Berryman, Will Champion i Jonny Buckland sviraju uz prekrasan zalazak sunca dok se razglednice spomenutih lokacija izmjenjuju s dirljivim slikama svakodnevnog života, a uvod u pjesmu posebno je uveličao glas koji objašnjava značenje južnoafričkog pojma Ubuntu koji predstavlja humanističku filozofiju odnosa među ljudima te se prevodi ”Ja sam ono što jesam, zato što smo Mi ono što jesmo”.Dvostruki album ”Everyday Life”, kojeg čine dva konceptualna djela ”Sunrise” i ”Sunset”, objavljen je krajem listopada putem etiketa Parlophone / Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku. Premijerno je predstavljen ekskluzivnim koncertima na otvorenom u Jordanu i etiketiran kao njihov kreativno najpustolovniji uradak dosad.

Šesnaest dirljivih, intimnih pjesama bavi se temama ljubavi, rata, rasizma, vjere, kontrole oružja, prijateljstva, klimatskih promjena, policijske brutalnosti te, kako je primjetio Goran Komerički u svojoj recenziji za Airplay Radio Chart; iznimno je posvećen susretu kultura, njegovanju različitosti i stavljanju svakodnevnog u centar naše pažnje.

Album ”Everyday Life” možete nabaviti u Dancing Bear prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku te putem Dancing Bear web shopa (LP izdanje i CD izdanje). Coldplay pratite na Facebooku i Instagramu

Objavljeno 26.12.2019.

Vremeplov

Otišao sam na brod kako bi zaradio lovu za ”fleš”, a kad sam se nakon pet godina vratio s ”flešom”, nisam više imao koga slikati – scena je nestala.
Damir Krizmanić Kriza, riječki fotograf