Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Coldplay su zbacili novi album ’’A Head Full Of Dreams’’

Video: Coldplay su zbacili novi album ’’A Head Full Of Dreams’’Šarena i puna akcije bit će 2016. godina za grupu Coldplay koja je izbacila novi studijski album ’’A Head Full Of Dreams’’.

Čak i prije nego što je fizički objavljen, album je pokupio sjajne glazbene kritike te je u više od 50 zemalja zasjeo na broj 1 na iTunesu. ’A Head Full Of Dreams’ producirao je norveški dvojac Stargate udružen s Rikom Simpsonom, dugogodišnjim kolegom benda.

Novo izdanje podebljano je brojnim gostovanjima, među kojima ćemo istaknuti Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo i Merry Clayton.

Coldplay su sinoć u londonskoj crkvi St John’s Hackney Church za radio BBC1 održali specijalni koncert na kojem su izveli nekoliko pjesama s novog albuma.Objavljena i vijest da će bend nastupiti kao headliner na prestižnom događanju Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show, koje će se održati 7. veljače 2016. u Santa Clari (Kalifornija).

Osim vijesti da je objavljen novi album, fanove Coldplayja svakako će zanimati da će bend danas u 16:30 h putem live streama direktno iz studija na svom Facebook profilu facebook.com/coldplay proslaviti izlazak novog albuma!

Animirani video za prvi single ’Adventure of A Lifetime’ možete pogledati na ovom linku!
YouTube. Video je u samo 48 sati dobio preko 6 milijuna viewova.

Objavljeno 08.12.2015.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)