Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Elemental - „Bolji si“

Video: Elemental - „Bolji si“Nakon izvanrednog uspjeha njihovog prethodnog singla ”Prokleta ljubav” koji je nominiran i za ovogodišnji Porinov Hit godine, Elemental nam donosi novi singl – ”Bolji si”...

Ova je pjesma od izlaska albuma ”U redu je” slušateljima i glazbenim urednicima zapela ”za uho” i sudeći prema pozitivnim reakcijama koje stižu sa svih strana, čini se da Elemental u rukavu ima još jedan hit.

Za video izdanje pjesme „Bolji si“ zaslužna je ista ekipa koja stoji iza divnog spota za ”Prokletu ljubav” – C47 Film (Marko Milovac i Ivan Zadro).

”Spot je kolaž trenutaka između stvarnih parova koji su dobili zadatak da jedni drugima napišu razloge zašto i u čemu je njihov partner bolji od njih u njihovom zajedničkom životu. Svi parovi koji se pojavljuju u spotu su parovi u stvarnom životu, i njihove poruke su iskrene i spontane. Također, prikazujući parove različitih godina, nacionalnosti i seksualnog opredjeljenja htjeli smo ukazati na činjenicu da smo, bolji ili gori, zapravo svi jednaki.” – komentiraju iz C47 Filma.

Uz novi singl i spot, Elemental na svojoj Facebook stranici i Twitteru pokreće kampanju #BoljiSi. Njome želi potaknuti fanove, ali i druge ljubitelje Elemental zvuka da im pošalju fotografiju s hashtagom #BoljiSi i objašnjenjem u čemu je njihov partner, prijatelj ili netko drag BOLJI od njih. Na taj način Elemental želi potaknuti ljude da budu zahvalni na onome što imaju i da promisle o sebi i svojim bližnjima.

Elemental ove godine trijumfalno vlada glazbenom scenom, što potvrđuju i četiri nominacije za diskografsku nagradu Porin – za album godine, za grupu godine, za produkciju i za album urbano klupske glazbe.


Objavljeno 01.06.2014.

Vremeplov

Sve što sam imao bio je kofer i moji bubnjevi. Uzeo sam ih u Seattle i nadao se da će upaliti…
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)