Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Fanovi čekaju na Manu Chaa!

Video: Fanovi čekaju na Manu Chaa!Veliki zabavljač Manu Chao potvrdio je novi dolazak u Zagreb te će u sklopu turneje ’La Ventura’ održati koncert na Zagrebačkom velesajmu u četvrtak, 12.09.2013.

Vijest da Manu Chao u sklopu turneje „La Ventura” 12. rujna dolazi u Zagreb itekako je razveselila sve njegove vjerne obožavatelje kao i sve ljubitelje dobre glazbe te energičnih i rasplesanih koncerata. Najvatreniji obožavatelji koji budu dovoljno brzi koncert će moći pratiti iz fan pita za koji je prodaja ulaznica krenula 28.06.

Broj ulaznica za fan pit koje će se prodavati po cijeni od 190 kuna u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 22) je ograničen, stoga svima koji žele rezervirati svoje mjesto pored pozornice i svog omiljenog izvođača savjetujemo da što prije krenu po ulaznicu. Priliku da iskoriste ovu povlasticu imaju i fanovi koji ne stanuju u Zagrebu jer je omogućena dostava ulaznice poštom.

Manu Chao ili José-Manuel Thomas Arthur Chao iza sebe ima iznimno bogatu glazbenu karijeru. Početke je obilježio utjecaj britanske punk i rock scene, posebno bendova kao što su The Clash, The Jam i Dr. Feelgood. Svoju prvu grupu Hot Pants osnovao je 1980. godine, a legendarna Mano Negra nastala je 1987.

Bend je postao popularan diljem svijeta, posebno u Južnoj Americi i Europi. Glazbeno šarenilo i inovativnost bili su gotovo zarazni, a dobre vibracije prenosile su se nevjerojatnom lakoćom. Nakon raspada grupe 1995. godine, Manu nastavlja samostalnu karijeru i niže samo uspjehe. Svoje pjesme izvodi na francuskom, španjolskom, engleskom i talijanskom, a često ih nekoliko kombinira u jednoj pjesmi.

Koncert se na Zagrebačkom Velesajmu održava u organizaciji INmusic festivala i Multikulture.

Manu Chao - Me gustas tu


Objavljeno 06.07.2013.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young