Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Grupa Hladno pivo objavila spot za novu pjesmu

Video: Grupa Hladno pivo objavila spot za novu pjesmuGrupa Hladno pivo objavila spot za novu pjesmu, radi se o laganoj, umirujućoj, ljubavnoj pjesmi ’’Lijepa riječ’’.

Za atmosferu novog spota Hladnog piva za pjesmu Lijepa riječ zaslužna je mlada i talentirana ekipa koja polako ali sigurno osvaja svijet hrvatske kinematografije redateljica Sonja Tarokić, te glumci Tihana Lazović i Igor Kovač.

Glumica Tihana Lazović u filmu Dalibora Matanića ’’Zvizdan’’ tumači glavnu ulogu,te je uvrštena u deset najboljih mladih europskih glumaca u sklopu programa European Shooting Stars 2016. godine, dok je Igor Kovač glumio u filmu Dalibora Matanića ’’Ćaća’’, u ’’’Kotlovini’’ Tomislava Radića te seriji ’’Nedjeljom ujutro, subotom navečer’’ Predraga Ličine. Zlatnu arenu dobio je za ulogu u filmu ’’Kosac’’ Zvonimira Jurića.

Objavljeno 18.01.2016.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)