Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Hladno pivo i Fraktura Mozga

Video: Hladno pivo i Fraktura MozgaUoči velikog slavljeničkog koncerta Hladno pivo objavilo je finaliste natječaja za opening-act bendom koji će imati čast otvoriti veliki koncertni događaj na Šalati, 25.05. prozvan Danom radosti.

Svih 5 finalista, među kojima su se našli Radio Aktiv (Pula/ZG), Fraktura Mozga (ZG), Cherkezi United (ZG), DeadFish (KC) i Pištolj na gumene metke (Sisak) dobili su event na stranicama Facebook-a putem kojih su njihovi prijatelji i fanovi mogli ’prisustvovati’ događanju te na taj način dati svoj glas.

Deset dana nakon napetog ’nadmetanja’ jedan od pet finalista je ipak privukao najveći broj prisutnih i time osigurao titulu predgrupe Hladnom pivu. Sa ukupno čak 1970 prikupljenih ’polazaka’ u samo 10 dana, zagrebačka Fraktura mozga je sasvim zasluženo dobila svoj prostor na pozornici Šalate na Dan radosti.

Nakon što je objavljen finalni line-up za Dan radosti, članovi Hladnog piva odlučili su napraviti i ’odu radosti’ kojom pozivaju sve svoje fanove na ovaj koncertni spektakl.

Objavljeno 16.05.2013.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com