Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Hladno Pivo i Green Day - ”Calling” 2013

Video: Hladno Pivo i Green Day - ”Calling” 2013Rame uz rame svjetski poznatim punk-rockerima Green Dayu, Hladno Pivo će 27.05. 2013. godine imati priliku pokazati i dokazati kako je hrvatski rock i više nego kvalitetan i vrijedan velikog titlovanja.

Nakon velikog koncerta na Jarunu gdje se okupilo više od 20 000 ljudi, prošlogodišnje velike koncertne turneje u kojoj su posjetili sve veće gradove u Hrvatskoj, koncerta u zagrebačkoj Areni prošle godine I ovogodišnjeg koncerta u velikoj dvorani Doma sportova kada su kao headlineri nastupili na Pozitivnom koncertu, Hladno Pivo ponovno su dokazali da su jedan od najznačajnijih bendova u regiji, a pozivnica da nastupaju s Green Dayom to i dokazuje.

Green Dayu će ovo će biti jedini i premijerni nastup u regiji, a upravo zbog te činjenice Mile Kekin posebno je ponosan što je Hladno pivo dobilo priliku stati uz bok jednog od najslavnijih rock bendova današnjice i s njima zasvirati i to ne samo kao predgupa već kao ravnopravni izvođač koji će imati punokrvan koncert.

”Što reći, veliko nam je zadovoljstvo podijeliti pozornicu s najvećim pop-rock bendom.”- rekao je Mile KekinHladno pivo upravo u svibnju iduće godine obilježava 25 godina od prvog koncerta u Kumrovcu koji se održao 21.05.1988. g. , a svirka s Green Dayom će biti točka na ”i” te značajne obljetnice....

Ulaznice za najveći rock događaj iduće godine u prodaji su od 19.12. na svim prodajnim mjestima Eventima.

Objavljeno 24.12.2012.

Vremeplov

Danas svi pričaju kako su nekada rockeri htjeli rušiti ne znam što, a zapravo smo svi bili mladi i ludi i bilo je normalno biti protiv svega. Nije li to zadaća mladosti?
Igor Modrić, riječki redatelj