Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Hladno Pivo kaže: Može!

Video: Hladno Pivo kaže: Može!Poput prethodna dva spota Hladnog piva ”Svijet glamura” i ”Fotoaparat”, spot za novu pjesmu ”Može” osmislili su i režirali kreativni ljudi iz splitskog PILOTstudija - Vojan Koceić, Siniša Jakelić i Vlado Vulić.

Bez pretjeranog objašnjavanja osmislili su burtonovski mračno romantični filmić i snimali ga približno tri mjeseca u Spaladium Areni tehnikom stop animacije. Po riječima Vojana Koceića iz PILOTstudija: ”Video uradak se sastoji od približno četiri tisuće sličica i sve su to napravila samo tri čovjeka u iscrpljujućih stotinjak dana. Zahvaljujemo se Spaladium areni na ljubaznosti i ustupljenom prostoru gdje smo taj set izgradili i snimali.”

Ovaj spot je najbolji uvod u ono što nas očekuje u ožujku - dva sasvim različita koncerta s različitim set listama u Tvornici kulture, 8. i 9. ožujka.

Hladno Pivo- ’’Može’’


Novost je također i to da će po prvi put predani fanovi i pratitelji benda moći utjecati na izbor pjesama koje će biti odsvirane na koncertu. Hladno pivo otvara LIVE JUKEBOX i poziva svoje fanove da izaberu deset najdražih pjesama iz bogatog repertoara Hladnog piva koje bi željeli čuti na koncertima u Tvornici.

Svi koji na ovaj način žele sudjelovati u kreiranju koncerata u Tvornici, trebaju svoj odabir najkasnije do 20. veljače poslati e-mailom na: hpjukebox@gmail.com

Hladno pivo će sve pristigle prijedloge pjesama pomno pobrojati te objaviti kojih deset pjesama ulaze u set listu, dok će ostatak dvosatnog repertoara izabrati sam bend.

Broj ulaznica za oba dana bit će namjerno ograničen kako bi se izbjegla gužva i kako bi istinski fanovi Hladnog piva mogli u miru popiti hladno pivo dok njihov omiljeni bend na pozornici praši svoje najbolje stvari!
Objavljeno 07.02.2012.

Vremeplov

Mislim da je jako malo iskrenoga bilo i ostalo vezano uz punk, ali ono što je preživjelo, esencija prvotne ideje, egzistira i danas u nekoj drugoj formi.
Zoran Žmirić, riječki pisac, fotograf i glazbenik