Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Hladno pivo - Svaku večer 30 pjesama

Video: Hladno pivo - Svaku večer 30 pjesama Hladno pivo proslavit će 30 godina rada dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka za koju pripremaju dva koncerta posvećena različitim fazama karijere. Old School i Greatest Hits večeri govore da će bend zaista pokriti svoje najbolje radove, a o kojim točno pjesmama govorimo odlučili su sami otkriti.

Proteklih mjeseci bend je dobio puno upita što će točno svirati u Domu sportova. Na želju publike grupa je odlučila objaviti popis pjesama koje spremaju za svoje dvije velike zagrebačke svirke.

Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma – «Džinovski», «G.A.D.», «Desetka» i «Pobjeda» - objavljena od 1993. do 1999. godine, a ključni albumi regionalne scene velikim slovima su upisani u rock enciklopediju.

“Dobra večer” lako može poslužiti kao sjajan uvod u ostatak repertoara prve večeri kojeg čine “Narcisoidni psi”, “Marija”, “Marginalci”, “A što dalje”, tu je i “U ritmu moje dlakave guze”, “Zakaj se tak oblačiš”, himna “Studentska”, “Usamljeni u gomili”, “Maderfakersi”, “Kad ti život udahnem”, “Šef gradilišta”, “Bački zagre”, “Svi smo ga mi voljeli”, “Motor”, “Tišina”, “Trening za umiranje”. Bit će tu i “Princeza”, nezaboravne “Sarma” i “Politika”, iako “Nema više” tu je i “Šank”, “Utjeha kose”, “Čelične zavjese”, legendarne “Ne volim te” i “Pjevajte nešto ljubavno” i “Odjava programa”.Druge večeri, u subotu 3. ožujka bend će odsvirati Greatest Hits set s najznačajnim pjesamama iz sva tri desetljeća. Duga karijera je neosporivo izrodila brojne hitove koji su obilježili horde fanova i oblikovali brojne generacije, a u Domu sportova će se iz grla fanova oriti više od 30 pjesama.

Oda “Mojoj Majici”, genijalna “Ne volim te”, “Svijet glamura”, “Kaže stari”, “Sreća”, “Teško je ful”, “Može”, samo su početak najbrajanja repertoara druge večeri koja uključuje “Ranjeni i ludi”, “Šamar”, “Messi”, “Ezoterija”, “Ljetni hit”, “Fotoaparat”, “Pravo ja”, “Bački Zagre”, “Biološki sat”, “Jednim osmjehom”, nezaobilaznima “Soundtrack za život”, “Superman”, “Nije sve tako sivo”, “Fur immer punk”, “Na ovim prostorima”, “Firma”, kao i “Zimmer frei”, “Konobar”, “Politika”, “Pitala si me”, “Samo za taj osjećaj”, “Trening za umiranje” i “Vjeruj u mene”.

U prva tri desetljeća bend iz Gajnica uspio je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova ne samo u dvorane nego i na otok na Jarunu postavivši pritom rekord koji će teško biti oboren. Na okruglu i za mnoge grupe nedostižnu obljetnicu u svom će gradu započeti seriju specijalnih koncerata na kojima će na svoje jednako doći fanovi s početka priče, ali i oni koji su rođeni puno kasnije od te prekretničke 1988. godine.

U ponudi se nalazi posljednjih 800 ulaznica za petak i 400 za subotu. S obzirom na dinamiku prodaje očekuje se da će biti rasprodane do tjedna uoči koncerta. Cijena dnevnih ulaznica iznosi 90 kn, a ako ih kojim slučajem ipak ostane na dan koncerta će trebati izdvojiti 110 kn za ulaz.

Službena prodajna mjesta:
● Dirty old shop, Tratinska 18
● Rockmark, Berislavićeva 13
● Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
● Dancing Bear, Gundulićeva 7
● Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Objavljeno 16.02.2018.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)