Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Kawasaki 3p predstavili novi video za pjesmu Dugodugodugo

Video: Kawasaki 3p predstavili novi video za pjesmu DugodugodugoKawasaki 3p su četvrtak 22.10. na pressici u klubu Jabuka novinarima predstavili novi video spot ’Dugodugodugo’ kao i planove za snimanje audio-vizualnog spektakla odnosno dokumentarca koji će fanovima otkriti razvojni proces snimanja pjesama za posljednji studijski album ’Goli zbog pasa’.

Video ’Dugodugodugo’ sniman je pred kraj ljeta u zagrebačkom kvartu Peščenica, a snimanje je vođeno pod redateljskim dirigiranjem Marija Borščaka, basista K3p-a.

Osim novog spota, Kawasaki 3p su pričali o dokumentarcu na kojem trenutno rade i koji će obuhvatiti pjesme s posljednjeg albuma. Iako su napomenuli da imaju oko 200 do 300 GB materijala, finalan produkt trajat će oko 30 minuta, a dio materijala koji je tijekom dva dana sniman u Jabuci trebao bi biti objavljen na Deezer i YouTube platformama.Prema riječima Tonija i Tomfe, glavna poanta dokumentarca je: ’’Snima se live sve što sviramo s ciljem da se predstavi bend ne samo kroz studijski materijal, već i kako zvuči uživo. Sve je popraćeno video snimkama, 5-6 kamera snima istovremeno i to će se kasnije montirati u neki kolaž. Imamo dosta upita od ljudi mogu li doći na naše probe, pa smo zato to snimili da vide kak’ je kod nas na probama. Da nam ne kucaju na prostoriji garaže gdje sviramo.’’

Za potrebe snimanja, klub Jabuka bila je uređena u K3p stilu, a na pitanje kada se može očekivati izlazak dokumentarca, odgovorili su ’’Uskoro’’.

Sve u svemu, bilo je to jedno specifično Katripično druženje.

U buduće akcije Kawasaki 3p-a, uvrštena su i tri koncerta do kraja godine - 27.11. ’’Pozitivan koncert’ u Domu sportova Zagreb, 13.11. Qbar u Zadru te 19.12. u Pogonu kulture (ex Stereo) u Rijeci .

Objavljeno 27.10.2015.

Vremeplov

Dok ne odeš tamo gdje te niko ne zna, gdje ih boli kurac ko si i odakle si, gdje jedva skrpiš putne troškove, džabe ti je i My Space i MTV, nema te care, nema. Sviraj pred ogledalom i viči O-je!
Damir Avdić