Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Ljetno kino - koncert u čast Vlade Divljana

Video: Ljetno kino - koncert u čast Vlade DivljanaKoncert u čast Vlade Divljana, najvećeg gospodina rock’n’rolla održat će se u zagrebačkoj Tvornici kulture 07.05.2016.

Ljetno kino, Darko Rundek, Dino Šaran i Srđan Gojković Gile nastupit će na koncertu kojim se slavi rad ovog velikana popularne glazbe.

“Naziv koncerta najbolje govori što mislimo o našem prijatelju Vladi Divljanu, a razlog da i ove godine bar jednom odsviramo Vladine pjesme je da u njegovu čast, na naše zadovoljstvo i na radost publike, pokušamo oživiti magiju koju je donosio kad bi iz Beograda ili Beča dolazio u Zagreb”, istaknuo je organizator Max Juričić.

Posljednji put Vlada je u Zagrebu nastupao 2014. godine u Tvornici kulture i na InMusic festivalu zajedno s Ljetnim kinom, a postava koja ga je tada pratila svirat će i na ovom koncertu. Čine ju Max (ukulele i vokal), Vlade (klarinet i vokal), Buki (3 toma i vokal), Surka (beatbox i vokal), Stane (cello), Barracuda (bas i vokal), Kuzma (harmonica) i Gonzo (udaraljke).

Big band postavi Ljetnog kina pridružit će se Igor Pavlica s trubom i tri mušketira iz Zagreba, Sarajeva i Beograda – Darko Rundek, Dino Šaran (Letu Štuke) i Srđan Gojković Gile (Električni orgazam) koji će uz Vladine otpjevati i neke od svojih najljepših pjesama.

Koncert će snimati ekipa vrsnog beogradskog režisera dokumentarnih filmova Mladena Matičevića čime će označiti i početak snimanja filma o životu i radu Vlade Divljana. Legendarni autor glazbenih spotova Radislav Jovanov Gonzo u Tvornici će premijerno predstaviti video za pjesmu ”Baba Zumbula”, montiran od snimki s Vladinih posljednjih nastupa.Dvanaest muzičara, nezaboravne pjesme, filmska ekipa, premijera i iznenađenja obećavaju da će koncert biti i kino i kazalište, a Ljetno kino će se posebno potruditi da tu večer sviraju s energijom i veseljem kako su to radili s Vladom.

Ulaznice u pretprodaji iznose 50 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 70 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hrObjavljeno 28.04.2016.

Vremeplov

Iza svega što radim uvijek stoji nekakva osobna priča.
Hrvoje Hodak