Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Lovely Quinces na festivalima

Video: Lovely Quinces na festivalimaLovely Quinces vratila se s izuzetno uspješnih nastupa na američkom SXSW festivalu, gdje je održala dva koncerta 14. i 15.03.2014.. Onaj prvi, u legendarnom Stephen F’s Baru, bio je gotovo rasprodan.

Za vrijeme SXSW-a, američki Huffington Post magazin odabrao je par internacionalih izvođača da predstave svoje gradove, a među njima se našla i Dunja, koja je za taj online magazin predstavila Split.

Sljedeći inozemni nastupi za Lovely Quinces su oni u Torontu na Canadian Music Week-u, najstarijem je i najcijenjenijem događaju takve vrste u Kanadi, gdje Dunja nastupa početkom svibnja. Line up Canadian Music Weeka ove godine između ostalih uključuje Mastodon, Tegan And Sara, Gojira, Neko Case, Ellie Goulding, No Age i mnoge druge.

Od regionalnih nastupa za sada treba izdvojiti Dunjin premijerni koncert u Crnoj Gori, na SeaRock festivalu 26.07. u Kotoru, te njezin prvi ikada koncert u Umagu, gdje nastupa na Indierekt festivalu 04.07.2014.

Lovely Quinces - Wrong House

Objavljeno 26.03.2014.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal