Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lovely Quinces u inozemstvu!

Lovely Quinces u inozemstvu!Nakon izrazito uspješne 2013. godine, u kojoj se premijerno predstavila na glazbenoj sceni, oduševila kritiku i publiku, te objavila najavni EP “No Room For Us” koji je u nizu medija proglašen najboljim domaćim izdanjem prošle godine, Lovely Quinces nastavlja puniti svoj kalendar inozemnih nastupa i u ovoj godini.

Nakon nastupa na SXSW konferenciji i festivalu u Austinu u ožujku, Dunja će se na sjevernoamerički kontinent vratiti ponovo u svibnju i nastupiti na Canadian Music Week konferenciji u Torontu. Poziv na ovaj događaj ne čudi posebno s obzirom da je Dunja u Torontu nastupala krajem prošle godine svirajući čak 6 puta unutar 3 dana na Indie Week festivalu gdje je ostavila sjajan dojam.

Canadian Music Week najstariji je i najcjenjeniji događaj ovakve vrste u Kanadi, a ove godine održava se njegovo 32. izdanje. U prošlosti su nastupala imena svih mogućih glazbenih žanrova uključujući Rihannu, Nick Cave-a & The Bad Seeds, Alanis Morissette, Katy Perry, Savages i mnoge druge. Ovogodišnji Canadian Music Week događa se od 6. do 10. svibnja.

Od regionalnih nastupa za sada treba izdvojiti Dunjin premijerni koncert u Crnoj Gori, na Sear Rock festivalu koji se održava 25/26 srpnja u Kotoru.

Objavljeno 26.01.2014.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)