Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Lovely Quinces na SXSW

Video: Lovely Quinces na SXSW SXSW (South by South West), najmasovnija, najznačajnija i najutjecajnija glazbena konferencija i showcase festival na svijetu, koji se svake godine održava u Austinu (Texas) početkom proljeća, u svom 28. izdanju ugostiti će iLovely Quinces, mladu hrvatsku kantautoricu iz Splita.

Festival koji svake godine okuplja oko 250.000 fanova iz cijeloga svijeta, oko 15.000 glazbenih profesionalaca, te više od 2.000 izvođača koji nastupaju tijekom 5 dana u više od 120 klubova u Austinu, razvio se kroz godine u ogromnu glazbenu ekstravaganzu, koja osim što okuplja najrelevantnije mlade talente glazbenog biznisa, sve više služi i velikim imenima da održe posebne manje klupske nastupe. Tako su samo u zadnje dvije godine na SXSW nastupali, između ostalih, Bruce Springsteen, Prince, Jay Z, Kanye West, Green Day, Fiona Apple, The Strokes, Motorhead, Nick Cave & The Bad Seeds i mnogi drugi. Osim glazbenog, SXSW ima i izrazito jake filmske i interactive festivale, koji traju paralelno s glazbenim dijelom.

Dunja Ercegović, koja nastupa pod imenom Lovely Quinces, na SXSW će nastupiti točno godinu dana nakon svog prvog ikada nastupa koji je bio 14. ožujka ove godine u zagrebačkoj Močvari. Ogroman uspon Dunja najviše može zahvaliti svom izvanserijskom talentu i sjajnim reakcijama na njezin EP prvijenac ”No Room For Us”, koji je nakon objave krajem rujna naišao na fantastične reakcije publike i kritike u regiji, ali i šire. Nakon prve sjevernoameričke turneje u listopadu ove godine, Dunja će se opet zaputiti preko bare na novi niz koncerata u sklopu SXSW festivala i konferencije.

Objavljeno 16.12.2013.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash