Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Luka i Stjepan predstavljaju novi album

Video: Luka i Stjepan predstavljaju novi albumPozivamo vas na ekskluzivni početak prodaje novog albuma 2CELLOS ”IN2ITION”, 22. 12., subota u CD shop Croatie Records, Zagreb, Bogovićeva 5.

Imat ćete priliku sebe i svoje bližnje razveseliti novim CD-om, a uz to, 22.12.2012., između 10:30 i 11:00 sati Luka Šulić i Stjepan Hauser potpisivat će CD-e kupcima novog albuma ”IN2ITION”. U ostatku Hrvatske album će biti dostupan od 24.12. 2012.

Luka i Stjepan bili su vrijedni tijekom cijele godine te su uz buran raspored koncerata diljem svijeta uspjeli završiti i album na kojem su im se pridružili Elton John, Zucchero, Steve Vai, Lang Lang i Naya Rivera.

’Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila naš album i dodala jednu novu dimenziju našoj glazbi. Također je donijela neprocijenjivo iskustvo i dala nam krila za nove projekte i suradnje’ - poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser.

Prije nego 2CELLOS krenu na međunarodnu promociju albuma, Sony Masterworks i Menart odlučili su razveseliti hrvatske obožavatelje Luke i Stjepana te im omogućiti da među prvima u svijetu kupe svoj primjerak albuma.

Album je naime do sada izišao jedino u Japanu gdje su 2CELLOS iznimno popularni i uz to su ondje održali i niz koncerata.

Dodatni je povod i olakšavajuća okolnost za ovakvu ekskluzivu naravno njihovo hrvatsko podrijetlo, poularnost i fantastičan uspjeh baš kao i prodaja prvog albuma! Srećom , imat će priliku i malo odmoriti za predstojeće blagdane:’ Iako imamo nekoliko nastupa do Nove godine nastojat ću blagdane ću provesti što je više moguće sa svojom obitelji i bliskim ljudima u toplom obiteljskom ugođaju’ - rekao je Luka.

2CELLOS će uz Zagrebačke soliste 22.12. nastupiti u KD Vatroslava Lisinskog, u sklopu ciklusa Lisinski subotom! Novi CD će moći kupiti i posjetitelji tog koncerta, ali i oni koji će biti na koncertu u beogradskoj Areni 28.12. 2012.

Nedavno su objavili i spot ”Benedictus” za koju je materijal snimljen tijekom rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Areni u lipnju ove godine.Dvojac je naime odabrao naziv ”IN2ITION” zbog snažne intuicije i kemije između njih dvojice. Uz to, ovo im je drugi album i brojka 2 se savršeno uklopila u naziv albuma.

Kako je izgledao rad na albumu i tko im sve od poznatih svjetskih glazbenika gostuje na novim pjesmama, pogledajte u mini dokumentarcu:’’Veoma smo ponosni na ovaj novi album! Činjenica da ga je producirao legendarni Bob Ezrin je nevjerojatna, a da nam je netko prije godinu dana nabrajao imena koja će gostovati na ovom albumu, nasmijali bismo se i odmahnuli rukom! ’’- poručuju Luka i Stjepan.

Popis pjesama:
1. Oh, Well (feat. Elton John)
2. We Found Love
3. Highway to Hell (feat. Steve Vai)
4. Every Breath You Take
5. Supermassive Black Hole (feat. Naya Rivera)
6. Technical Difficulties
7. Clocks (feat. Lang Lang)
8. Bang Bang (feat. Sky Ferreira)
9. Voodoo People
10. Candle in the Wind
11. Orient Express
12. Il Libro Dell ’Amore (feat. Zucchero)

Objavljeno 20.12.2012.

Vremeplov

Privučeš lijepo pažnju i postaneš moderan i ako zadržiš dobru poziciju ti si maltene taj koji diktira modu ostalima.
Andy Summers ( iz perioda rada sa The Police)