Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Novi Massimov video uradak

Video: Novi Massimov video uradakMassimo je objavio novi spot za pjesmu ”Ispod nekog drugog neba” **uoči izlaska novog albuma ”Jedan dan ljubavi”.

”Ispod nekog drugog neba” režisera Andreja Korovljeva je ”pomalo snen i bajkovit spot, estetski besprijekoran, koji koristi svu vizualnu raskoškonja”. Massimo se čak bio zanosio mišlju da za potrebe spota zajaše jednu od tih plemenitih životinja, ali...”Gledajući ove riđane i vrance, kako predano slušaju svaku komandu svojih vlasnika, jasno da sam osjetio želju da i sam probam uzjahati. Ali kako smo svi svjedočili padu trenera s jedne nestašne arapske kobile ipak sam odlučio ne riskirati”, priznaje Massimo.

Eventualna povreda stigla bi u najgorem mogućem trenutku - Massimo privodi kraju rad na novom albumu koji bi se trebao pojaviti 26.01. za Aquarius Records, a priprema i turneju ”Jedan dan života” na kojoj pjeva 14.02. u zagrebačkom Domu sportova i 20.02. u Sava centru u Beogradu.

Uz Massima u spotu glumi dio njegovog pratećeg benda: Marko Matošević, Robert Vrbančić i Aleksandar Ismailovski, kao i autor pjesme ”Ispod nekog drugog neba” Predrag Martinjak.

Snježana Beljan jašući na šampionskom konju Alando postala je neuhvatljiva dama, a kroz šumu Massima prati kobila Chanell.

”Posao nije bio lak, snimali smo po zaista hladnom vremenu s gomilom tehnike koju je sa svakom izmjenom prostora trebalo precizno pripremati. Masimo, Snježana i bend bili su fantastični suradnici, puni ideja i sugestija, entuzijastični i neumorni. Hvala **im što su stoički podnijeli snimanje koje se proteglo u noć pod vrlo niskim temperaturama, ističe
režiser Korovljev.

Objavljeno 16.01.2015.

Vremeplov

Svirajte glazbu - ne instrument.
Nepoznat autor