Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Novi spot za singl ”Don Juan” Rundek Cargo Trija

Video: Novi spot za singl ”Don Juan” Rundek Cargo TrijaAktualan i najavni singl ”Don Juan” netom objavljenog albuma ”Mostovi”, Rundek Cargo Trija dobio je i prateći videospot.

Spot je uvertira u velike nadolazeće koncerte - 18. lipnja u zagrebačkoj Tvornici kulture te 19.
lipnja na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila.”Spot smo snimali na Braču. Glavni junaci su Corto Vranić, Ducin sin i Jack Russelica Karapat, koja je član obitelji Rundek. Svileni šalovi su svileni sariji doneseni iz Varanasija, najstarijeg živog grada na svijetu uz rijeku Ganges u Indiji. Prirodni kameni luk kojem smo se u spotu poklonili zove se Koloč, a nalazi se na pola sata hoda od Nerežišća. Oko njega se, prema
legendi, skupljaju vile i satiri i noću se tamo može čuti njihov pjev...”, kazao je Darko Rundek.

Pjesma ”Don Juan” nastala je za potrebe istoimene plesne predstave Hrvatskoga narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve. Bavi se onim strastvenim i tajanstvenim što se povezuje s tim mitskim zavodnikom iz Seville.

Redatelj spota je Radislav Jovanov - Gonzo, a neki od prekrasnih kadrova iz spota poslužili su i za grafičko oblikovanje omota albuma ”Mostovi” koji od sada možete slušati i na Deezeru.

S obzirom na veliki interes publike Dušan Vranić - Duco, Isabel Catala i Darko Rundek odlučili su novi album premijerno predstaviti s dva velika koncerta na moru i na kontinentu.

Prava uvertira u zagrebački koncert bila je ekskluzivna prodaja albuma u Vinylu. Trio je sretan zbog tako toplog dočeka jer, iako imaju godine staža iza sebe, svaki novi album im donosi ogromnu, ali pozitivnu tremu. Bilo je mnogo ljudi, a atmosfera odlična!

Prvih stotinjak kupaca ostvarilo je pravo ulaza na koncert u Tvornici kulture čiji je datum sve do tada bio dobro čuvana tajna!

U Tvornici kulture 18. lipnja i 19. lipnja na tvrđavi sv. Mihovila, izvodit će novi materijal i brojne starije pjesme iz bogate karijere Darka Rundeka.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture možete kupiti online putem sustava Entrio i na prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 80 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 100 kuna.

Objavljeno 15.06.2015.

Vremeplov

Spavat ću kad umrem.
Warren Zevon