Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Novi spot za singl ”Don Juan” Rundek Cargo Trija

Video: Novi spot za singl ”Don Juan” Rundek Cargo TrijaAktualan i najavni singl ”Don Juan” netom objavljenog albuma ”Mostovi”, Rundek Cargo Trija dobio je i prateći videospot.

Spot je uvertira u velike nadolazeće koncerte - 18. lipnja u zagrebačkoj Tvornici kulture te 19.
lipnja na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila.”Spot smo snimali na Braču. Glavni junaci su Corto Vranić, Ducin sin i Jack Russelica Karapat, koja je član obitelji Rundek. Svileni šalovi su svileni sariji doneseni iz Varanasija, najstarijeg živog grada na svijetu uz rijeku Ganges u Indiji. Prirodni kameni luk kojem smo se u spotu poklonili zove se Koloč, a nalazi se na pola sata hoda od Nerežišća. Oko njega se, prema
legendi, skupljaju vile i satiri i noću se tamo može čuti njihov pjev...”, kazao je Darko Rundek.

Pjesma ”Don Juan” nastala je za potrebe istoimene plesne predstave Hrvatskoga narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve. Bavi se onim strastvenim i tajanstvenim što se povezuje s tim mitskim zavodnikom iz Seville.

Redatelj spota je Radislav Jovanov - Gonzo, a neki od prekrasnih kadrova iz spota poslužili su i za grafičko oblikovanje omota albuma ”Mostovi” koji od sada možete slušati i na Deezeru.

S obzirom na veliki interes publike Dušan Vranić - Duco, Isabel Catala i Darko Rundek odlučili su novi album premijerno predstaviti s dva velika koncerta na moru i na kontinentu.

Prava uvertira u zagrebački koncert bila je ekskluzivna prodaja albuma u Vinylu. Trio je sretan zbog tako toplog dočeka jer, iako imaju godine staža iza sebe, svaki novi album im donosi ogromnu, ali pozitivnu tremu. Bilo je mnogo ljudi, a atmosfera odlična!

Prvih stotinjak kupaca ostvarilo je pravo ulaza na koncert u Tvornici kulture čiji je datum sve do tada bio dobro čuvana tajna!

U Tvornici kulture 18. lipnja i 19. lipnja na tvrđavi sv. Mihovila, izvodit će novi materijal i brojne starije pjesme iz bogate karijere Darka Rundeka.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture možete kupiti online putem sustava Entrio i na prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 80 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 100 kuna.

Objavljeno 15.06.2015.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf