Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Osvojite ulaznicu za koncert RHCP-a u Zagrebu!

Video: Osvojite ulaznicu za koncert RHCP-a u Zagrebu!Od ponedjeljka 16.07.2012.pa do isteka zaliha u Dancing Bear CD shopu Zagreb (Gundulićeva 7) trajat će akcija koja uključuje nagradnu igru povodom koncerta Red Hot Chili Peppersa 29. 08.2012., na zagrebačkom Hipodromu.

Do isteka zaliha, kupci mogu osvojiti Gratis ulaznicu i Gratis RHCP best of izdanje ’Road Trippin’ Through Time’’.

Akcija će uključivati dvije varijante:
1. kupac koji se odluči na kupnju bilo koja tri izdanja Red Hot Chili Peppersa (CD, DVD, majica, ploča..) bit će nagrađen gratis best of izdanjem ’’Red Hot Chili Peppers - Road Trippin’ Through Time’’. (akcija traje do isteka zaliha)

2. prvih 6 kupaca koji se odluče na kupnju bilo kojih pet izdanja Red Hot Chili Peppersa bit će nagrađen gratis ulaznicom za koncert na zagrebačkom Hipodromu 29.08. i best of izdanjem ’’Red Hot Chili Peppers - Road Trippin’ Through Time’’

Ususret nadolazećem koncertu 29.08., u Dancing Bear CD shopovima se mogu po znatno sniženim cijenama kupiti izdanja ovog popularnog svjetskog rock benda kojeg ćemo po prvi puta imati priliku gledati i u Hrvatskoj u sklopu turneje ’I’m With You’.

Prije gotovo godinu dana, bend se vratio s novim albumom ’I’m With You’ koji je do sada iznjedrio četiri singla ’The Adventures of Rain Dance Maggie’, ’Monarchy of Roses’, ’Look Around’ i ’Brendan’s Death Song’ koji je upravo ovih dana imao i premijeru video spota!

Brendan’s Death Song


Za koncert RHCP u prodaji je još samo 3000 ulaznica!

Unaprijed se predviđalo da će koncert RHCP biti događaj 2012. godine. Prodaja ulaznica to potvrđuje: koncert godine se približava, a ulaznice se odlično prodaju.
Fan pit je rasprodan u samom početku prodaje, a ulaznice za teren i tribine najvećeg rock spektakla u 2012. godini još uvijek se mogu kupiti na Petrol benzinskim postajama, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su:
Stajanje: 350kn
Hot pit: 450kn RASPRODANO!
Sjedenje: 550kn

Objavljeno 15.07.2012.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)