Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: rasprodani S.A.R.S.

Video: rasprodani S.A.R.S. Nezapamćen interes fanova iz južnih djelova Hrvatske doveo je do rasprodanog koncerta grupe S.A.R.S. u dubrovačkom parku Orsula u petak, 14. kolovoza. Stoga je dodan još jedan nastup – u subotu 15. kolovoza, čije ulaznice su već u prodaji.

Proći će tri godine od posljednjeg dolaska S.A.R.S.-a u park Orsulu gdje su nastupili davno ljeto 2012. godine. Tadašnja koncertna atrakcija u međuvremenu se pretvorila u jedan od nekoliko najtraženijih i obožavanijih bendova naše regije.

Punili su najveće dvorane i predvodili line up-e najznačajnijih festivala ovog podneblja, dodajući tome i rasprodane klubove po Europi kamo se u posljednje vrijeme sve češće zapućuju. Na jug Hrvatske Žare i društvo 14. kolovoza dolaze sa čak dva ovogodišnja izdanja I nekim novim oborenim rekordima.

Prvi live album, “Mir i ljubav”, snimljenim na trijumfalnom koncertu u Domu sportova proteklog listopada objavljen je početkom siječnja online, a prije nekoliko tjedana i kao CD. Novi studijski album “Proleće” grupa je, pak, izbacila 8. ožujka. U međuvremenu njihovi najveći hitovi, “Perspektiva”, “Lutka”, “Buđav lebac”, “To rade” uhvatili su nove milijunske preglede na YouTubeu.

S dvije svirke u parku Orsula S.A.R.S. postaje prvi izvođač kojem je to uspjelo, a s obzirom na dosad prodano količinu ulaznica za očekivati je da će i subotnji nastup biti rasprodan.

Oba dana, i u petak i u subotu satnica je ista. Vrata se otvaraju u 20:30, a koncerti počinju u 22:00.Ulaznice za subotu 15. kolovoza
Ulaznice u pretprodaji iznose 80 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 100 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Eventim prodajna mjesta, kiosci Tisak, Petrol pumpe i www.eventim.hr

S.A.R.S. u Dubrovnik dovodi LAA.

Objavljeno 14.08.2015.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello