Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: S.A.R.S. - ’’Praktična žena’’

Video: S.A.R.S. - ’’Praktična žena’’Bend S.A.R.S. u novom spotu za pjesmu „Praktična žena“, odlučio je ići korak dalje i poslati snažnu poruku protiv obiteljskog nasilja a „nježnijem“ spolu predstaviti kratak tečaj samoobrane.

Video je nastao kao dio projekta #CrazyEnoughToChangeTheWorld i prvi je u nizu koji će pokušati promijeniti svijet na bolje!

„Nismo htjeli napraviti još jedan sumoran video gdje su žene u modricama, uplašene i nemoćne. Odlučili smo se za drugačiji pristup u namjeri da ohrabrimo žene i naučimo ih kako da se zaštite i obrane ukoliko postanu žrtve obiteljskog nasilja. Tako će uz novu pesmu S.A.R.S.a „Praktična žena“ biti prikazan i kratki tečaj samoobrane i nadamo se da će ovaj video na neki način, nekome, promijeniti svijet,“ objasnili su Dušan Adamović i Marko Romčević, autori projekta #CrazyEnoughToChangeTheWorld.Inače, ova inicijativa predstavlja prvu na svijetu javnu „open source“ bazu koja će sadržati video materijale o društveno angažiranim pitanjima koja će biti dostupna apsolutno svima i to potpuno besplatno.

„Sve što je potrebno napraviti je otići na web stranicu www.crazyenoughtochangethe.world, pronaći društveni cilj koji želite podržati, pronaći video u našoj bazi koji najviše odgovara vašoj kampanji i iskoristiti ga u cijelosti ili ga prilagodite vašim potrebama.

To znači da možete dodati vašu muziku, titlove i preradite ga u skladu sa vašim projektom,“ objašnjavaju Dušan i Marko. „Video protiv obiteljskog nasilja prvi je glazbeni spot koji će se naći u našoj bazi a bend S.A.R.S. ga je upotrijebio kao spot za njihovu pjesmu „Praktična žena“.

Pozivamo sve glazbenike, društveno odgovorne kompanije i pojedince iz svih krajeva svijeta da odaberu neki video iz naše baze i budu dovoljno hrabri i ludi da se upuste u mijenjanje svijeta...“

Objavljeno 28.09.2015.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)