Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video:Golem - ”Poštovana gospodo”

Na relaciji Pula - Split - Zagreb producentski dvojac Krešimir Tomec & Marco Grabber te Ivan Jurić Yuri, frontmen grupe St!llness, okupljeni u bendu Golem proizveli su stopostotno aktualnu, (bolno) iskrenu i oštru pjesmu pod nazivom ”Poštovana gospodo”.

Već na prve stihove bit će vam jasno što je misao vodilja Puležana, Splićanina i Zagrepčanina koji, iako dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, dijele mišljenje o ’poštovanoj gospodi’ i lijeve i desne orijentacije, aktualnoj političkoj situaciji i svakodnevici koja je mnogim građanima postala više nego mučna.

Golem, kažu dečki iz benda, simbolizira bezdušna tijela koja bespogovorno slušaju zapovijedi svojih okultnih kreatora-gospodara i na određene signale se aktiviraju ili deaktiviraju. Naziv benda posve je u skladu sa zbiljom.

Pjesma ”Poštovana Gospodo” ujedno je i najavni singl nadolazećeg albuma prvijenca na kojem će se naći 12 skladbi s mješavinom dubstepa, hip-hopa, duba, balkana, reggaea, trasha, rocka... Album će u izdanju Aquarius Recordsa biti objavljen u svibnju 2011.


Golem - Poštovana gospodo

Objavljeno 22.03.2011.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash