Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranjeno pušenje će nakon dvije godine nastupiti u Novom Sadu

Zabranjeno pušenje će nakon dvije godine nastupiti u Novom SaduTokom 2014. godine Zabranjeno pušenje je nizom zapaženih koncerata u devet europskih zemalja obilježilo 30 godina od objavljivanja albuma ”Das ist Walter”.

Posebno su se izdvojili rasprodani koncerti u Beogradu i Zagrebu, ali i spektakl u sarajevskoj Skenderiji, kojim je proslava jubileja i započela.

Na mapi slavljeničkih koncerata 21.2.2015. godine naći će se i Novi Sad, u kojem bend nije nastupao pune dvije godine, a pored kultnih hitova Zabranjenog pušenja, Novosađani će u čuvenom klubu Quarter biti u prilici čuti i pjesme sa 10. albuma benda - ”Radovi na cesti”.

Prisjećajući se nastupa održanog 2013. godine, također u Quarter-u, u nedavnom intervjuu za portal Remix Press, Sejo Sexon je izjavio da Novi Sad ima sjajnu publiku naklonjenu rock’n’rolu: ”Svaka čast ljudima koji su dva i pol sata koncerta Zabranjenog pušenja uspjeli da nauče napamet – skidam kapu. Organizacija, ljudi entuzijasti oko tog kluba su narodni heroji. Impresionirali su me svojim entuzijazmom i profesionalnošću. Radovao bih se da što prije opet dođem...”

Na opće zadovoljstvo, i benda i njihov​​ih vjernih fanova od kojih neki nisu bili u prilici da budu na koncertu održanom prije dvije godine, budući da su sve ulaznice bile rasprodane tri dana pred nastup, Zabranjeno pušenje se vraća u Novi Sad 21.2.2015. sa novom energijom i usviraniji nego ikad!

Specijalni gosti Zabranjenog pušenja u Quarteru bit će sastav Zbogom Brus Li.

Ulaznice za veliki ​novosadski koncert Zabranjenog pušenja su u prodaji po promotivnoj cijeni od ​800 dinara do ​8.2.2015. Od ​9. do ​20.2. ulaznice će se moći nabaviti po cijeni od 1.​0​00 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u ​Quarter, koštati 1.​200 dinara.

​​Ulaznice su dostupne ​na svim GigsTix prodajnim mjestima.

Datumi svih nastupa Zabranjenog pušenja u narednom periodu su:
14.2.2015. Barban (HR) - Trg (šator)
20.2.2015. Požarevac (SRB) - Klub KB
21.2.2015. Novi Sad (SRB) - The Quarter
16.5.2015. Pleternica (HR) - Hipodrom - Bikers MK Bulls

Objavljeno 25.01.2015.

Vremeplov

Borba za identitet - ako je nekome do njega stalo - uvijek se vodi u vrtiću, školi, na poslu, u obitelji, u disko-klubu, u medijima, na birou za zapošljavanje...
Aljoša Pužar, riječki filozof