Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranjeno pušenje nakon 3 godine u Novom Sadu!

Zabranjeno pušenje nakon 3 godine u Novom Sadu!Zabranjeno pušenje će u petak 15.2.2013. u legendarnom klubu The Quarter nakon 3 godine održati prvi solo koncert u Novom Sadu!

Tokom 2012. Zabranjeno pušenje je imalo niz zapaženih nastupa u Srbiji, a svakako treba izdvojiti 2 nastupa u Beogradu, prvi u sklopu beogradskog Beer Festa pred 130000 raspjevanih posjetitelja te drugi, jesenas u rasprodanom Domu omladine. Osim beogradskih koncerata, Pušenje je ove godine imalo i zapažene nastupe pred velikim brojem posjetitelja u Zrenjaninu, Valjevu, Bajinoj Bašti i Kragujevcu.

U sklopu koncerta bit će postavljena i izložba Novog primitivizma koja će trajati nekoliko dana pred sam koncert. Riječ je o pedesetak autentičnih eksponata, a više informacija o točnoj lokaciji održavanja izložbe, kao i o terminu otvaranja, može se očekivati vrlo skoro.

Ulaznice za nastup grupe Zabranjeno pušenje 15.2.2013. u klubu Quarter u Novom Sadu po cijeni od 700 DIN već su u prodaji i po toj cijeni će se moći kupiti do nedjelje 3.2.2013. Od ponedjeljka 4.2.2013. pa do dana koncerta cijena ulaznice u pretprodaji bit će 900 DIN, a na dan koncerta na ulazu u Quarter cijena ulaznice bit će 1100 DIN. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na prodajnim mestima GIGS TIXa (GIGS TIX, BULEVAR BOOKS, SERENDIPITI knjižara, Cafe MACCHIATO).

Bend koji je nastao 1980. godine od skupine klinaca koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, dijelili ulicu i svirali u garaži, trenutno iza sebe ima dugu i bogatu karijeru. Impozantna brojka od devet studijskih albuma, tri kompilacije i dva live albuma, nam zasigurno može potvrditi da su jedno od najpoznatijih glazbenih imena ovih prostora. Uopće ne sumnjamo da će trenutna postava „Zabranjenog pušenja“ koju čine Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) i Klo (Dejan Orešković), 15.2. u novosadskom Quarteru priuštiti svojim fanovima kocert za pamćenje.

Objavljeno 05.02.2013.

Vremeplov

Loše je kad je sve složeno po sistemu kupi-prodaj. Treba imati ideju i boriti se da ta ideja zaživi i da dođe do ljudi.
Dino Šaran (Letu Štuke)